Squingle brengt psychedelische puzzels naar Quest & PC VR

Een nieuw psychedelisch puzzelspel, Squingle, is nu beschikbaar voor PC VR via Steam En de Zoeken op app-lab.

De game heeft meer dan 100 levels waarbij je de bol door een vloeistofachtige substantie beweegt die voor je zweeft. Hier is een beschrijving van het App Lab-menu:

Voorheen was er alleen Squingle – en ze heeft jouw hulp nodig om het universum te creĆ«ren!

Een stijgende psychedelische puzzel – Liquid Crystal Levels zijn levendig, mystiek en onwerelds en bieden een unieke multi-zintuiglijke show die je moet zien, horen en voelen om het te geloven. Pak twee draaiende bollen en leid ze door iriserende doolhoven die draaien en draaien om structuren zoals DNA te vormen. Ontdek jij de betekenis van Squingle?

Als je de trailer hierboven hebt bekeken en Half-Life: Alyx hebt gespeeld, klinkt de mechanica van Squingle misschien een beetje bekend in de oren. Een van de mini-puzzels van Alyx gebruikte een soortgelijk mechanisme, waarbij je voorzichtig een ring langs een pad verplaatst om de Combine-deuren te openen.

Squingle is echter een beetje anders en de menubeschrijving belooft meer diepgang dan wat we zagen in Alyx – “Los puzzels op door van rotatie te wisselen met speciale bollen om geheime items, meerdere paden en verborgen routes te vinden, en meesters manoeuvres rond gevaarlijke choreografie van obstakels. “

Squingle vr. spel

Swingle is nu verkrijgbaar bij Stoom voor pc VR voor $ 17,99 (10% voor een beperkte tijd) en Zoektocht via App Lab voor $ 19,99.

Als je op zoek bent naar andere geweldige VR-puzzelgames, dan hebben we je gedekt – bekijk onze lijst met de beste puzzelgames voor alle headsets en de beste puzzelgames die specifiek beschikbaar zijn op de Quest-headset.

READ  Ontvang 14 games en EA Play Pro voor $ 15
Written By
More from Max Mcgee

AIFF in gesprek met de deelstaatregeringen, zegt secretaris-generaal Kushal Das

De AIFF-secretaris-generaal van Kushal Das heeft momenteel de All India Football Federation...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *