PUBG heeft Red Dead Redemption 2 onderweg

De wereld van PUBG blijft zich uitbreiden en een van de nieuwe games die in de line-up komt, is de open-world game Red Dead Redemption 2.

Uitgever en ontwikkelaar Krafton Inc. Cowboyproject naar een verkooppunt in Zuid-Korea Deppen. “Project Cowboy is een nieuw IP-spel voor Battlegrounds”, zei Crafton, vertaald via de maker van PUBG. PlayerIGN. Dit wordt een zelfstandige versie van een populaire aangepaste game met een westers thema waarin alleen wapens uit het Oude Westen worden gebruikt. Krafton neemt eigenlijk een bedrijf aan Vacatures Zeggen dat het “een schietspel in de open wereld zal zijn gebaseerd op PUBG, ge├»nitieerd door het verlangen van PUBG-gebruikers naar dit genre.”

Dit is de nieuwste van verschillende games die zijn aangekondigd en onthuld en die uitbreiden naar Battle Royale. Er is The Callisto Protocol, een horrorspel achter mijn ziel in Dead Space. PUBG: Nieuw land, Die op het punt staat een alfatest af te leggen, en een of andere vorm van sciencefiction-opnamen met mechanische en een soort die een beetje op Titanfall lijkt, lijkt ook te gebeuren. De rest heeft allemaal meer een sciencefictionstijl dan revolvers, en het lijkt erop dat Krafton PUBG ook niet in de hoek wil trekken.

Hier zijn de tweets van PlayerIGN:

Hier zijn enkele momentopnames van het aangepaste westernspel in actie:

PUBG: De alfatest van de nieuwe staat zal naar verwachting ergens dit jaar beginnen, en Tien miljoen spelers waren vooraf geregistreerd voor deze kans. Dit is niet verwonderlijk aangezien PUBG zelf begin deze maand weer een bestseller werd op Steam.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “PUBG heeft een subfilm die eruitziet als Red Dead Redemption 2 on the Road”, “type”: “post”, “category” : “playerunknowns -battlegrounds” “},” Gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Bluehole, Inc. “,” genre “:” Survival “,” title “:” PlayerUnknown u2019s Battlegrounds “, typen:[“Survival”,”FPS”,”Early Access”,”esports”]}}}}

READ  Hardspace: Shipbreaker heeft een nieuwe update
Written By
More from Max Mcgee

Meme Fest op Twitter als #RahulModi Cracks UPSC-examen

Pradeep Singh is ook populair op Twitter na het behalen van het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *