PUBG-horror onthult volgende week Callisto-protocol

De onthulling van Callisto’s nieuwe protocol komt “volgende week” volgens studio-oprichter en Dead Space-maker Glen Schofield, dus we zullen eindelijk wat nieuws krijgen over de aankomende PUBG-horrorgame – zelfs als het maar een grap is voor de première van de game tijdens de zomer Feest volgende maand.

Vorige maand bevestigde Glen Schofield, CEO en oprichter van Striking Distance Studios, dat het tijd was voor de volledige onthulling van haar eerste game, The Callisto Protocol – een actie-avonturenhorrorspel dat zich afspeelt in de wereld van PUBG Battlegrounds, aangekondigd op De Game Awards in 2020 en sindsdien hebben we niets meer van haar gehoord.

Gezien het feit dat Striking Distance Studios veel van de voormalige Visceral-teamleden bevat die Dead Space hebben gemaakt, waaronder Schofield, is er veel anticipatie op Callisto Protocol — vooral sinds de game Trailerteaser Hij liet het er erg geïnspireerd uitzien door Dead Space. Welnu, Schofield verkleinde deze onthulling nog meer met zijn tweet en beloofde “volgende week wat nieuws” – samen met een close-up van een angstaanjagend vlezig wezen.

Nogmaals, Jeff Kelly, gastheer van het Summer Game Fest, was behoorlijk coöperatief met de gebruikelijke flair. Aangezien Summer Game Fest nog maar een maand verwijderd is, is het mogelijk dat het nieuws volgende week betrekking heeft op een volledige onthulling tijdens het evenement in juni. Ik denk dat we het hoe dan ook over een paar dagen zullen weten.

Wat betreft de Dead Space-serie, de remake van de eerste game heeft begin volgend jaar een releasedatum.

READ  Download grootte, links en meer
Written By
More from Max Mcgee
Apex Legends-update landt, servers crashen
Apex Legends: Legacy is hier – soort van. De releasetijd van seizoen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *