PUBG is nu gratis te spelen op Xbox, met Catch

PUBG-slagvelden Het debuteerde in 2017 op Xbox Game Preview-consoles. Het was een opvallend product, zelfs in de preview-status, maar het is veilig om te zeggen dat er sindsdien dingen zijn veranderd voor het genre. Om bij te blijven, wordt PUBG gratis.

Vanaf vandaag met game-update 15.2, PUBG is een gratis spel. Iedereen kan inloggen met een ‘Basic’-account en een aantal Battle Royale-games spelen op de diverse en uitgestrekte kaarten van de game. Eén modus is echter vergrendeld voor gratis spelers.

De gerangschikte modus maakt deel uit van Battlegrounds Plus, een premium toevoeging aan de nieuwe gratis te spelen PUBG-game. De ontwikkelaar zegt dat een eenmalige betaling van $ 12,99 per rang is om cheaters te ontmoedigen in de meest competitieve spelmodus.

De Plus-optie wordt ook geleverd met 1300 g-munt, XP-boost, wat cosmetica, een tabblad met carrièremedailles en de mogelijkheid om aangepaste wedstrijden te creëren. Battlegrounds Plus is gratis voor spelers die het basisspel eerder hebben gekocht.

Als je het ons vraagt, is het waarschijnlijk te laat voor PUBG om over te stappen op een gratis model, gezien het succes van zijn concurrentie. Dit is echter nog steeds een goede zet voor een van de langstlopende Battle Royals.

Ga je over naar PUBG nu het een gratis spel is?

READ  Xbox One en Xbox Series X vanaf 2020 zijn gratis voor iedereen
Written By
More from Vanessa Hale
Microsoft-nieuwsoverzicht: Firefox test Bing als standaardzoekmachine, Xbox krijgt nieuwe Microsoft Edge en meer
De Microsoft News Feed is een wekelijkse functie die het belangrijkste Microsoft-nieuws...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *