‘Risico!’ Deelnemers onthullen de geheimen van het winnen van de spelshow

Met 30 wedstrijden onder haar riem, “Jeopardy!” Deelnemer Amy Schneider was op weg naar succes, Win meer dan een miljoen dollar En ze belandde in de lijst van de beste vier concurrenten in het spel.

Maar, net als de vorige Jeopardy! De deelnemers onthullen dat winnen niet alleen een kwestie is van verstand hebben dat een mansa waardig is.

Diepe duiken in databases, het aanscherpen van beltechnieken, patroonherkenning en zelfs kinderboeken dragen allemaal bij aan het spelen van het spel.

Austin Rogers, 12-voudig winnaar die Hij kwam naar buiten met 411.000 dollar In 2017 vertelde hij aan The Post.

De 43-jarige ober uit Harlem, Spanje, zei dat zodra hij hoorde dat hij aan de show zou deelnemen, hij twee weken lang 11 uur per dag studeerde voordat hij kwam opdagen.

Zijn favoriete gids: de door fans beheerde database J! Archieven, die meer dan 48.000 spelbordaanwijzingen bevat uit afleveringen die teruggaan tot 1985.

“Ik zal willekeurige spellen openen [on the archive site] Ik speel het in mijn hoofd. Ik heb gemerkt dat er nog meer komen. Rogers, die zijn boek vasthoudt, zei:The Ultimate Book of Pub Trivia geschreven door de slimste man in de kroeg(Workman Publishing) Uitgebracht op 22 februari. En als er “Thornton Wilder” staat, moet het juiste antwoord altijd “Onze stad” zijn. “

Amy Schneider (rechts, met gastheer Ken Jennings) is een van de vier miljoen dollar winnaars van “Jeopardy!” Datum.
Risico!

Helaas was dit een moeilijke les om te leren: “In zekere zin [Thornton Wilder] Het was het “enige laatste gevaar!” zei Rogers. “Maar gelukkig deed ik het de hele wedstrijd goed genoeg dat ik toch won.”

READ  Hoe Georgia Tech van plan is om 4 games in 7 dagen uit te voeren

De J! Het archief biedt ook een zoekfunctie, waarmee gebruikers de antwoorden kunnen vinden die het vaakst in de weergave worden herhaald. “Hij vertelt je dat als het woord ‘kubisme’ zou verschijnen, het antwoord bijna altijd ‘Picasso’ zou zijn,” zei Rogers, die pas van de baan hoorde nadat zijn run voorbij was.

Deelnemer Jeffrey Williams bestudeerde kinderboeken over wereldgeschiedenis voordat hij aan de show deelnam.
Deelnemer Jeffrey Williams bestudeerde kinderboeken over wereldgeschiedenis voordat hij aan de show deelnam.

Jeffrey Williams, een televisie-editor in Los Angeles die op een van de shows van wijlen presentator Alex Trebek . verscheen laatste afleveringen In december 2020 volgde ik het advies op van James Holzhauer – een gokker in Las Vegas die in 2019 bijna $ 2,4 miljoen won op de show.

“Ik heb advies ingewonnen bij Holzhauer en kinderboeken gekocht over wereldgeschiedenis, aardrijkskunde en presidenten”, vertelde Williams aan The Post. “Holzhauer wees er terecht op dat als je begrijpt hoe je aanwijzingen moet schrijven, het niveau van het begrip van kinderen van de onderwerpen maatstaven biedt die groot genoeg zijn om je in het speelveld voor het antwoord te krijgen.”

Rogers raadt aspirant-deelnemers aan om kennis te nemen van de frequente verwijzingen naar popcultuur in de show. Rogers zei, wie? Hij leidt trivia-avonden in de Brazen Head Bar op Boerum Hill.

Hij concentreerde zich ook op het onthouden van superlatieven – de langste rivieren en bergen – en ook op staatshoofdsteden. Er is geen excuus voor ‘risico! “De deelnemer kent die antwoorden niet”, zei hij. “Ze kunnen gemakkelijk worden onthouden door middel van geheugensteuntjes of liedjes.”

Rogers (gelijk met wijlen gastheer Alex Trebek) raadt aan de hoofdsteden van de staat te onthouden.
Rogers (gelijk met wijlen gastheer Alex Trebek) raadde aan om belsnelheidsvaardigheden te oefenen.
Jeopardy Productions, Inc.

Om mineralen op de Mohs-schaal van minerale hardheid te behouden – calciet, gips, calciet, fluoriet, apatiet, orthoklaas, kwarts, topaas, korund en diamant – dacht Rogers aan deze herinnering: “Een geoloog kan snel een erts vinden met de juiste gegevens.”

READ  De vergrijzende Saoedische monarchkoning Salman landt in megacity van de Rode Zee om te rusten na een operatie

Williams, die drie maanden lang 90 minuten per dag oefende, zei dat hij J! archieven’ om de hiaten in mijn kennis te zien. Het liet me zien dat ik niet veel wist over Nobelprijswinnaars. Dus ging ik een konijnenhol in op Wikipedia – en profiteerde toen een categorie genaamd ‘Eerste Nobelprijs’ ter sprake kwam. Het hielp me ook te zien waar de aanwijzingen heen leidden. Let op de woordspelingen in de aanwijzingen, die je naar de juiste antwoorden leiden. Je realiseert je dat de aanwijzingen meer zijn dan triviale vragen.”

Rogers studeerde 11 uur per dag gedurende twee weken tot zijn verschijning.
Rogers studeerde 11 uur per dag gedurende twee weken tot zijn verschijning.
Engel Shifrest

Williams herinnerde zich bijvoorbeeld: “In de wereldhoofdstad bingoklasse was de aanwijzing ‘G, 1812: niet genoemd ter ere van DC College, kreeg de hoofdstad van Guyana, voorheen Stabroek, zijn nieuwe naam. Het antwoord is: “Wat is Georgetown?” Weet je dat als je DC College eenmaal hoort beginnen met een G. je niets hoeft te weten over de geschiedenis van Guyana.’

Maar voordat je kunt laten zien hoe slim je bent, moet je je concurrenten voorbijstreven. Rogers, die cocktails binnen twee weken na het vullen verving door frisdrank en cranberrysap, concentreerde zich evenzeer op het lichaam als op de geest.

“Ik liep door New York met een duimtrainer in mijn hand; het wordt meestal gebruikt voor vingerrevalidatie en heeft een weerstand die vergelijkbaar is met die van de ‘Danger!’-bel,” zei hij. “Ik heb afleveringen op mijn telefoon geluisterd, geoefend met neuriën en klonk als een gek.”

Ondertussen bestudeerde Williams een boek genaamd “bel geheimen. Het beste advies, zei hij, “was om je arm te ontspannen om het kloppen van de bel te versnellen.”

READ  Star Fox SNES-hack verhoogt de slechte 3D-framesnelheid van het origineel
Schneider zette dinsdag haar winning streak voort.
Schneider zette dinsdag haar winning streak voort.
AP

Zijn andere tip: “Deel zoals de host de laatste clip zegt.”

Hoewel hij maar in één aflevering meedeed, is Williams dankbaar voor de ervaring.

“Ze verloor en ik denk nog steeds dat ze de beste is”, zei hij, en hij blijft genieten van zijn “lichtgevende moment” dat hij de Shakespeare-les leidt. “Over 20 jaar, wanneer ik weer in aanmerking kom om me te kwalificeren, zal ik ‘Jeopardy! ” [application] Test? Verdomme, dat zal ik doen! Ik zal prestatieverhogende medicijnen nemen om mijn reacties te verhogen.”

More from Madison Garrett
Kabu Kaku krabt op mysterieuze wijze Rangers in het verlies van de zesde wedstrijd
Tampa, Florida – Rangers-coach Gerard Gallant wees kort voor het einde van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *