PUBG Mobile 1.4 bèta-update, APK-downloadlink, functies

PUBG Mobile 1.4-update brengt nieuwe functies met een algehele betere gebruikerservaring. Met de nieuwe spelmodus, voertuig- en schietmodus zijn fans van Battle Royale op een totaal andere gametour. De update werd voor het eerst beschikbaar gemaakt op 11 mei en spelers kunnen de nieuwste versie downloaden via APK-bestand.

Het is vermeldenswaard dat PUBG Mobile India in september 2020 door de Indiase regering werd verboden vanwege zorgen over gegevensprivacy op grond van sectie 69A van de Information Technology Act.

Er zijn twee verschillende APK-bestanden beschikbaar op de officiële website van de game. De ene is een kleine/gecomprimeerde versie en de andere is de reguliere versie. De grootte van de normale versie is 990 MB; Aan de andere kant is het cd-formaat 661 MB. Daarom hebben gebruikers voldoende ruimte op hun apparaat nodig voordat ze een van de bestanden kunnen downloaden.

Voor andere gebruikers is er geen OBB-bestand vereist om de PUBG Mobile 1.4-update te downloaden, omdat het APK-bestand alleen voldoende is.

Volg de stappen om de PUBG Mobile 1.4-update te downloaden en te installeren:

Stap 1: PUBG-spelers moeten een van de twee bestanden downloaden van de links – de reguliere en de mini/zip APK.

Stap 2: Vervolgens moeten ze de APK-bestanden lokaliseren en installeren. Voordat ze dat doen, moeten ze ook de optie Installeren vanuit onbekende bron op hun apparaat inschakelen.

Stap 3: Spelers kunnen vervolgens PUBG Mobile openen en inloggen om alle nieuwe functies in de nieuwste versie te ervaren.

Als ze echter een fout vinden tijdens het installeren van het spel, kunnen ze proberen het bestand opnieuw te downloaden en de stappen opnieuw volgen.

READ  Mobiel krijgt een klassieke spelmodus en een nieuwe kaart

Written By
More from Eda Greene

HD Texture Pack voor Valheim, met 4K / 8K-texturen, beschikbaar om te downloaden

Modder ‘Willybach’ heeft een geheel nieuwe versie van hun HD Texture Pack...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *