Ontvang vrijstellingen van St Kilda Saints, Geelong Cats en North Melbourne Kangaroos voor interstate spelen

“Er is zeker geen rust op onze lauweren… We moeten eropuit gaan en de jagers zijn.”

Ondertussen hebben Geelong, St Kilda en North Melbourne uitdrukkelijke reisontheffingen gekregen van Victoria om hun ronde 13-wedstrijden bij te wonen, maar ze moeten zich houden aan strikte gezondheidsprotocollen om hun wedstrijden te spelen.

The Cats vliegen donderdag van en naar Zuid-Australië in een gecharterd vliegtuig om die avond Port Adelaide te spelen in de Adelaide Oval.

De Saints kregen een vrijstelling om in Queensland te spelen. aan hem toegeschreven:Getty Images

SCG stond stand-by om de wedstrijd te organiseren, maar in plaats daarvan zal St Kilda op vrijdag naar Queensland vliegen voor hun wedstrijd op zaterdag tegen Adelaide in Cairns, waar ze alleen de hotelquarantaine kunnen verlaten om te spelen.

Kangoeroes vliegen zondag in en uit Tasmanië in hun wedstrijd tegen GWS die dag in Blundstone Arena.

Deze arrangementen komen bovenop eerder aangekondigde wijzigingen voor de tour. De wedstrijd West Coast en Richmond in Optus Stadium is vervroegd naar ronde 13 (ze nemen afscheid in ronde 14), en de wedstrijd voor Koninginnedag tussen Collingwood en Melbourne vindt plaats in de SCG.

Travis Old, voorzitter van omroep en clubs voor de NFL, zei dat de veiligheid van de gemeenschap, het personeel en de spelers voorop staat bij het regelen van wedstrijden.

“Namens de NFL wil ik alle betrokken deelstaatregeringen, elke club, spelers, de AFLPA, scheidsrechters, uitzendpartners, locaties en alle voetbalfans bedanken voor hun aanhoudende geduld en begrip terwijl we allemaal door de pandemie blijven navigeren, ‘ zei Oud.

“We zullen de situatie in de gemeenschap nauwlettend blijven volgen, aangezien de show op dit moment van week tot week blijft.

bezig met laden

“We danken iedereen die bij het spel betrokken was voor hun geduld en begrip tijdens het afronden van de regelingen voor ronde 13.”

Tickets voor wedstrijden in Casales Stadium in Cairns, Blundstone Arena en SCG zijn dinsdagmiddag te koop via Ticketek.

Er zijn geen wedstrijden in Victoria in ronde 13 vanwege de sluiting van de staat.

READ  SP Charan jaagt geruchten op dat SP Balasubrahmanyam van de ventilator wordt gehaald
More from Madison Garrett

Download berichten van Messenger, WhatsApp, Viber, Slack en Telegram

Met smartphones in onze handen hebben mensen vaak plezier en socializen met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *