PUBG Mobile-abonnementen keren terug naar India met een nieuw spel

De mobiele versie van “PlayerUnknown’s Battlegrounds” (PUBG Mobile), die in september in India werd verboden vanwege banden met zijn Chinese uitgever Tencent, zal onder een nieuwe naam terugkeren naar het Zuid-Aziatische land.

Op donderdag heeft PUBG Corp. aangekondigd is van plan om PUBG Mobile India uit te brengen, dat “aangepast zal worden voor Indiase gamers, zoals de game die zich nu afspeelt in een oefenterrein voor virtuele simulatie, nieuwe personages die automatisch gekleed gaan beginnen” en green hit-effecten om de virtuele aard van de game te weerspiegelen. “

PUBG Corp., een dochteronderneming van de Zuid-Koreaanse gaminggigant KRAFTON Inc., zal niet alleen zijn best doen om aan de lokale behoeften te voldoen, maar zal ook regelmatig het opslagsysteem voor gebruikersgegevens van de mobiele game controleren om de zorgen van de Indiase overheid over de privacy van gebruikers weg te nemen.

Als onderdeel van de plannen zal PUBG Corp. een Indiase dochteronderneming oprichten die meer dan 100 werknemers zal aannemen, en is van plan een investering te doen ter waarde van $ 100 miljoen in het land om de lokale videogames, e-sports, entertainment en IT-industrie├źn te cultiveren.

Samen met PUBG Mobile heeft India de afgelopen maanden meer dan 100 Chinese apps, waaronder TikTok, verboden te midden van toenemende geopolitieke spanningen tussen New Delhi en Beijing.

In september stopte PUBG Corp. zijn uitgeverspartnerschap met Tencent in India in een poging de distributie van PUBG Mobile in het land te hervatten.

Neem contact op met verslaggever Ding Yi ([email protected])

Verwant: Tencent’s mobiele game ‘Honor of Kings’ vergaart dagelijks 100 miljoen actieve gebruikers

READ  Het lijkt erop dat de fysieke versie van GTA Trilogy op Switch een download vereist

Written By
More from Eda Greene
2021 Delhi Forest Ranger eindresultaat vrijgegeven @ forest.delhigovt.nic.in, download hier
Delhi Forest Ranger Final Score voor 2021: Het Ministerie van Bosbouw en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *