PUBG Mobile Developers ‘New Country Game heeft de 10 miljoen preregistratiemarkeringen op Google Play overschreden

PUBG: New State heeft sinds de aankondiging de grens van 10 miljoen preregistraties in de Google Play Store overschreden en heeft ook het officiële account van de game op Twitter gedeeld. De mobiele game, vermoedelijk de opvolger van een van de meest populaire Battle Royale-games aller tijden, PUBG Mobile, werd in februari van dit jaar aangekondigd en is sindsdien beschikbaar voor pre-registratie op zowel Google Play. PUBG: Er zijn geen preregistraties beschikbaar voor de nieuwe staat in India, aangezien het bedrijf eraan werkt om PUBG Mobile voor de eerste keer in het land opnieuw te lanceren.

PUBG MOBIEL Luidt een nieuw tijdperk in voor Battle Royale-titels op mobiele platforms. Het heeft een enorme aanhang verzameld in de drie jaar dat het speelbaar is (wereldwijd). In februari deelden de ontwikkelaars een De eerste aanblik In een nieuwere versie van het spel, een soort erfgenaam, genaamd PUBG: New State, is het spel nu ontgroeid 10 miljoen preregistraties Log in op Google Play. De ontwikkelaars deelden het nieuws via het officiële Twitter-account van de game.

PUBG: New State speelt zich af in het jaar 2051 en beschikt over bekende Battle Royale-instellingen, maar met moderne wapens en voertuigen, evenals enkele gadgets die de gameplay zullen verbeteren, toonde een trailer die in februari werd uitgebracht enkele van de nieuwe mechanismen en omgevingen die aanwezig zullen zijn in PUBG: New State..

Hoewel er nog geen releasedatum is voor PUBG: New State, hebben de ontwikkelaars verklaard dat het later dit jaar zal worden uitgebracht. Per keer AdverterenIn hebben de ontwikkelaars gedeeld dat de game beschikbaar is voor pre-registratie en dat iOS-preregistraties binnenkort openen. De game is nog steeds niet beschikbaar voor pre-registraties op iOS. Ook was de game in India niet beschikbaar voor preregistraties op welk platform dan ook. Al in maart was het Ik liet zien Het PUBG Mobile India-team werkt eraan om de Indiase versie van PUBG Mobile naar het land te brengen en daarom worden pre-registraties voor PUBG: New State hier niet geopend.

READ  Game Preview: Pacers bij Hornets

Het was PUBG Mobile Verboden in India In september vorig jaar vanwege haar relatie met het Chinese bedrijf Tencent en sindsdien zijn er verschillende pogingen gedaan om haar terug te halen.


Wat is de beste telefoon onder Rs. 15.000 nu in India? We bespraken dit op Orbitaal, Gadgets 360 podcast. Later (vanaf 27:54) spraken we met de makers van OK Computer Neil Pagedar en Pooja Shetty. Orbital is beschikbaar in Apple PodcastEn de Google PodcastEn de SpotifyEn waar u uw audiobestanden ook vandaan haalt.

More from Madison Garrett

macOS Big Sur 11.2 beta nu beschikbaar voor ontwikkelaars

macOS Big Sur 11.2 bèta Big Sur bracht grote veranderingen aan op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *