NEET PG geeft kaarten 2021 vandaag toe, hier is hoe te downloaden

  • De Nationale Examencommissie (NBE) geeft op maandag 12 april toelatingskaarten uit voor het NEET PG 2021 examen. NEET PG 2021 wordt gehouden op 18 april.

Bijgewerkt op 12 april 2021, 14:17 uur, Indiase standaardtijd

De Nationale Examencommissie (NBE) geeft op maandag 12 april toelatingskaarten uit voor het NEET PG 2021 examen. NEET PG 2021 wordt gehouden op 18 april.

Kandidaten die het NEET PG-examen 2021 hebben afgelegd, kunnen na hun vrijlating hun toelatingskaart downloaden van de officiële website van de Nationale Bank op nbe.edu.in. Ze moeten inloggen op het portaal om de toegangskaarten te downloaden.

Ondertussen worden de testresultaten van NEET PG 2021 tegen 31 mei 2021 bekendgemaakt. Voor meer informatie over NEET PG 2021 kunnen kandidaten een bezoek brengen aan nbe.edu.in.

Hoe NEET PG 2021-toegangskaarten te downloaden:

Log in op de officiële website van de Nationale Bank van Egypte op nbe.edu.in.

Klik op NEET PG 2021

Klik op toegangskaarten downloaden voor NEET PG 2021

Voer uw inloggegevens in zoals vereist voor inloggen en posten

Download toegangskaarten en maak een papieren versie voor toekomstige vereisten

Kandidaten worden op de hoogte gebracht van de beschikbaarheid van de toegangskaart op de website van de Nationale Bank van Egypte. Toegangskaarten worden niet per post of op een andere manier naar kandidaten gestuurd, dus ze moeten ze downloaden van de officiële website van de Nationale Bank van Egypte.

Plak na het downloaden van de toegangskaart de meest recente pasfoto in de daarvoor bestemde ruimte op de toegangskaart.

NEET-PG 2021 is de geschiktheidstest voor toelating tot MD / MS / PG-diplomacursussen voor de academische cyclus 2021. NEET-PG-kwalificatie is verplicht voor toelating tot MD / MS / PG-diplomacursussen aan verschillende universiteiten / instellingen in het land.

READ  Digitale ID's en rijbewijzen klaar voor openbare download volgende maand

Dichtbij

Written By
More from Eda Greene
PUBG Mobile Lite Nieuwste APK 0.22.0 beta Downloadlinks voor Android-gebruikers
Er worden regelmatig nieuwe versies van PUBG Mobile Lite uitgebracht, er worden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *