PUBG Mobile kondigt samenwerking aan met K-Pop Group Blackpink

PUBG Corp. en Tencent Games hebben een nieuw onthuld PUBG Mobile samenwerking vanmorgen met de K-Pop-groep Blackpink. De groep heeft zojuist een nieuw album uitgebracht en voor een korte periode kunnen spelers afstemmen op de in-game lobby om er een nieuw nummer van te horen. Bovendien hebben ze een heleboel nieuwe inhoud toegevoegd rond de groep en het album die je kunt ervaren terwijl je speelt. We hebben de volledige details hieronder van de aankondiging die vandaag is gedaan, maar in feite, als je van de band houdt en je houdt van het spelen van het spel, wordt dit je mentale chocolade en pindakaas voor de volgende maand.

K-Pop terwijl je naar de cirkel rent. Het is als een soundtrack voor je overwinning. Courtest of Tencent Games.

Bij het inloggen op PUBG Mobilekunnen spelers het titelnummer “Lovesick Girls” beluisteren Het album via de in-game lobbymuziek. Eerder konden spelers afstemmen op “How You Like That”, de eerste single van het nieuwe album. Evenzo zal er speciale thema-inhoud en visuals in de game zijn om de nieuwe albumrelease van Blackpink en ook de samenwerking te vieren. Van 2 tot 8 oktober kunnen spelers getuige zijn van de speciale samenwerkings-billboards in het nieuwe Erangel. Van 2 oktober tot 2 november, PUBG Mobile‘s airdrop vliegtuig wordt roze geverfd met het Blackpink logo. Exclusieve airdrop met themakleur en Het album -pictogram, geeft roze rook vrij zoals deze op de populaire slagvelden verschijnt. Spelers kunnen genieten van de iconische stijl en muziek van Blackpink tijdens het spelen PUBG Mobile.

Vanaf 24 september PUBG Mobile heeft meerdere samenwerkingsinhoud en -evenementen onthuld die spelers kunnen ervaren, inclusief themalobby-visuals, laadpagina’s en in-game supportevenement voor fans om exclusieve beloningen te winnen. Spelers kunnen nog steeds de thematische samenwerkingsfuncties bekijken en deelnemen aan het evenement om de Blackpink-samenwerking te ondersteunen.

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere nerdachtige dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  Hoe YouTube-video's op Windows of Mac te downloaden
Written By
More from Eda Greene

Onder ons is nu echt heel populair

Indiegame Among Us is de laatste tijd enorm in populariteit gestegen. Volgens...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *