Live proeven in een quiz met The Tasting Games


Telefoon met app en het proefpakket, de proefbox

Proeven – Het wordt de lekkerste pubquiz genoemd, want The Tasting games is een online game waarin écht proeven centraal staat. Groepen kunnen met elkaar de strijd aangaan door live allerlei producten te proeven.

De Tasting Games combineert het plezier van een pubquiz met de heerlijkheid van een proeverij in één app. Deelnemers schrijven zich via de agenda in voor het spel dat ze leuk vinden. Klop (e) y smaak? Chocolade testen? Zo eet je een compleet tapasmenu. Via een livestream praat en proeft de quizmaster iedereen door het spel. Die producten worden geleverd in een proefdoos.

Proefdoos

De proefbox levert alles wat nodig is om thuis te proeven. Met een ticket kan ook een beperkt aantal deelnemers op de spellocatie deelnemen aan sommige spellen, zodat het proeven leuk en veilig is. Elk spel heeft een unieke smaak. Zo kan de drinker thuis klassieke cocktails doorzoeken met het beste cocktailduo van Nederland, Tess Posthumus en Timo Janse. Of combineer de Bourgondische haven met kazen onder leiding van de experts van l’Amuse. Tijdens de proeverij leren deelnemers via quizvragen binnen een uur alles over de smaken van hun thema. Slechts één proever wint.

Clubfeest

De agenda van The Tasting Games wordt constant gevuld met nieuwe competitieve proeverijen die live gespeeld kunnen worden. Naast deze publieksspelen is het ook mogelijk om besloten wedstrijden te organiseren als (veilig) bedrijfsuitje of clubfeest. The Tasting Games maakt in samenwerking met merken als Jopenbier en Pierre volledig op maat gemaakte games binnen de meest uiteenlopende thema’s. Van Hollands eten tot het eten van insecten of het proeven van rum. Je kunt spelen vanaf € 10, -.

READ  Meestal rijden motorrijders zonder masker de motorrally van Sturgis binnen

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sportkantines – Marketing- en verkoopbureau Opmerk komt met een pakket “PubQuiz” dat managers van sportkantines helpt om een ​​gezellige avond te organiseren. Het pakket bestaat uit kratten bier, snackvouchers en een compleet quizspel, inclusief medailles voor de winnaars. In het sportkanaal Profkantine runt het marketing- en verkoopbureau Op Merken met ruim 2.200 aangesloten sportkantines en in het vrijetijdskanaal Quality Time met meer dan 350 …

Lees berichtWritten By
More from Aubrey Mason

De beste technische deals van vandaag: Logitech-muizen, Ring Fit Adventure en meer

Ars Technica De Dealmaster Tour van vandaag bevat een zeldzame korting van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *