PUBG Mobile Lite 0.24.0 APK downloadlink en installatiehandleiding

PUBG Mobile Lite 0.24.0 APK downloadlink en installatiehandleiding

PUBG Mobile Lite is de afgelopen jaren populair geworden vanwege de lage hardwarevereisten en gameplay die enigszins vergelijkbaar is met zijn superieure variant. De ontwikkelaars hebben veel wijzigingen aangebracht om de compatibiliteit te garanderen.

Hoewel de game geen definitief updateschema heeft, brengen de ontwikkelaars soms nieuwe updates uit om een ​​betere ervaring te bieden door bestaande bugs en glitches op te lossen.

Versie 0.24.0 is eindelijk beschikbaar en kan worden gedownload via de Google Play Store of via het APK-bestand dat beschikbaar is op de officiële website. Deze update biedt de mogelijkheid om servers te selecteren, nieuwe wapens te ontgrendelen en meer.


Hoe PUBG Mobile Lite 0.24.0-versie op Android te downloaden met APK-bestand

Het downloaden van de APK is een populaire installatiemethode onder PUBG Mobile Lite-spelers. Aangezien de ontwikkelaars de download rechtstreeks op de officiële website aanbieden, is het niet nodig om op internet naar een legitiem bestand te zoeken. Het elimineert ook de mogelijkheid om een ​​virus uit de nepbestanden te halen.

U kunt de onderstaande instructies volgen om PUBG Mobile Lite 0.24.0 te downloaden en te installeren Bijwerken Op je Android-apparaat:

Stap 1: Toegang tot de officiële PUBG Mobile Lite-website in elke webbrowser. Je hebt er onmiddellijk toegang toe via deze link: “https://www.pubgmlite.com/en-US/.”

Klik op de knop APK downloaden om het 0.24.0 APK-bestand te downloaden (afbeelding via Garena)
Klik op de knop APK downloaden om het 0.24.0 APK-bestand te downloaden (afbeelding via Garena)

Stap 2: Klik op de knop APK downloaden om het downloaden te starten.

De grootte van de 0.24.0 APK is 675 MB; Zorg daarom voor voldoende opslagruimte op het apparaat voordat u gaat downloaden.

Stap 3: Zodra de download is voltooid, hebt u toegang tot de apparaatinstellingen om de optie om te installeren vanaf een onbekende bron in te schakelen.

READ  Download het vragenformulier en controleer op updates!

U kunt deze stap overslaan als u de optie eerder hebt ingeschakeld.

De vierde stap: Navigeer door uw apparaat en installeer een bestand apk een bestand.

Log in op uw account om van de nieuwe versie te genieten (Afbeelding via Garena)
Log in op uw account om van de nieuwe versie te genieten (Afbeelding via Garena)

Vijfde stap: Zodra de installatie is voltooid, kun je de nieuwste versie van het spel openen en inloggen op je bestaande account om te genieten van de verwaterde variant ervan.

Stel dat u tijdens het proces een foutmelding krijgt, dan kunt u overwegen het APK-bestand opnieuw van de website te downloaden en de installatieprocedures zoals hierboven vermeld te voltooien.


Google Play Store (alternatief proces)

Je kunt het spel downloaden via de Google Play Store (Afbeelding via Google Play Store)
Je kunt het spel downloaden via de Google Play Store (Afbeelding via Google Play Store)

In plaats van het APK-bestand te gebruiken, kunt u ook een beroep doen op de Google Play Store om versie 0.24.0 op een bestand te downloaden apparaat.

Stap 1: Ga naar de Google Play Store-pagina van PUBG Mobile Lite. U kunt de onderstaande link gebruiken om toegang te krijgen tot hetzelfde:

Google Play-winkel: Klik hier.

Stap 2: Druk als onderdeel van de volgende stap op de knop “Installeren”. Als je een oudere versie van het spel hebt, druk dan op de knop “Update”.

De Battle Royale-titel wordt binnenkort gedownload en op je apparaat geïnstalleerd.

Merkbaar: PUBG Mobile Lite is per maand verboden in India Artikel 69A van de Wet op de informatietechnologie. Vanwege overheidsbeperkingen wordt Indiase gamers geadviseerd om de Battle Royale-titel niet te downloaden of te spelen.

Snelle links

Meer van Sportskeeda

Bewerkt door Anirudh Padmanabhan

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *