PUBG Mobile Lite Nieuwste APK 0.22.0 beta Downloadlinks voor Android-gebruikers

Er worden regelmatig nieuwe versies van PUBG Mobile Lite uitgebracht, er worden verschillende verbeteringen aan het spel aangebracht en er worden nieuwe functies toegevoegd. Als gevolg hiervan wachten gebruikers reikhalzend op de ontwikkelaars om updates uit te rollen.

De bètaversie van de aankomende update, d.w.z. PUBG Mobile Lite 0.22.0, is onlangs beschikbaar gesteld. Gebruikers kunnen de proefversie downloaden met het APK-bestand om alle nieuwe aspecten te bekijken die de ontwikkelaars erin hebben opgenomen.


Stap voor stap handleiding over het downloaden van PUBG Mobile Lite 0.22.0 beta via APK

Hieronder vindt u de stappen die spelers kunnen volgen om de nieuwste bètaversie van PUBG Mobile Lite 0.22.0 op hun apparaten te downloaden en te installeren:

Stap 1: Spelers moeten eerst het PUBG Mobile Lite 0.22.0 beta APK-bestand downloaden van hun website. Ze kunnen worden doorgestuurd naar de pagina door op de volgende link te klikken:

Dit is de website waar spelers het PUBG Mobile Lite 0.22.0 APK-bestand moeten downloaden
Dit is de website waar spelers het PUBG Mobile Lite 0.22.0 APK-bestand moeten downloaden

APK-downloadlink voor PUBG Mobile Lite 0.22.0 bèta: Klik Hier

Aangezien de APK-bestandsgrootte ongeveer 1001 MB is, moeten gebruikers ervoor zorgen dat ze voldoende opslagruimte op hun smartphone hebben voordat ze downloaden.

Stap 2: Spelers moeten de instelling “Installeren vanaf onbekende bron” op hun apparaten inschakelen als ze dat nog niet hebben gedaan.

Stap 3: Daarna kunnen gebruikers doorgaan en het eerder gedownloade PUBG Mobile Lite 0.22.0 beta APK-bestand installeren.

De vierde stap: Zodra de installatieprocedure is voltooid, kunnen spelers de bèta-app PUBG Mobile Lite 0.22.0 openen.

Gebruikers kunnen op een bestand klikken
Gebruikers kunnen op de optie ‘Gast’ drukken om de PUBG Mobile Lite-bèta uit te proberen (Afbeelding via PUBG Mobile Lite)

Ze kunnen inloggen met de accountoptie ‘Gast’ en een kijkje nemen naar de nieuwe functies in de PUBG Mobile Lite 0.22.0 bèta-update.

READ  'Herover Japan' in een nieuwe mobiele game van Fate / Grand Order Dev Delightworks

Als er een fout optreedt tijdens het installatieproces, wordt spelers geadviseerd om de APK opnieuw te downloaden en de bovenstaande stappen te herhalen.


Opmerking: aangezien PUBG Mobile Lite momenteel verboden is in India, wordt spelers uit het land geadviseerd om het niet op hun apparaten te installeren en te downloaden.

Written By
More from Eda Greene
The Witcher: Monster Killer, nu verkrijgbaar; Hoe gratis te downloaden op iOS en Android
de goochelaar: De franchise maakt de sprong naar augmented reality met Monster...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *