PUBG-spelers zijn ten onrechte geblokkeerd op de pc vanwege een updatefout

Een clientupdate naar de pc-versie van PlayerUnknown’s Battlegrounds liet een aantal spelers in het duister tasten toen ze ontdekten dat ze uit de Battle Royale-game waren verbannen. Het blijkt dat een fout in het updateproces de ban heeft veroorzaakt en de ontwikkelaar zegt dat het de effecten ongedaan maakt.

“Eerder vandaag werden sommige spelers getroffen door de onjuiste ban vanwege een bestandsvalidatiefout na het updaten van de client”, legde Crafton vandaag uit in een tweet op het officiële PUBG-account. “De bug die deze verboden veroorzaakte, is geïdentificeerd en opgelost.” Na ongeveer 90 minuten tweette het bedrijf dat alle onjuiste verboden waren teruggedraaid.

Natuurlijk lost het simpelweg omkeren van de blokkering het probleem niet op – de reputatiescores van spelers lijden er ook onder, en het duurde nog een aantal uren om de accounts weer op hun reputatieniveau van vóór de ban te krijgen. De ontwikkelaar zegt dat het elke speler die wordt getroffen door de ongepaste ban en de reputatiescore een gratis voucher heeft gegeven voor een 5 Levels Survivor Pass.

Hier is het officiële antwoord op Twitter:

Het is een vrij moeilijke bonus om te claimen, aangezien seizoen 10 vandaag eindigt en seizoen 11 op 31 maart begint, maar zonder dat de Survivor’s vergunning is bijgevoegd. Deze zullen nu volgens hun eigen schema rijden, los van het seizoensschema. Je hebt tot het begin van seizoen 11 de tijd om beloningen in de Survivor-seizoen 10-kaart te claimen, hoewel de coupon geldig kan zijn voor beloningen op de volgende Survivor-kaart, wanneer die aankomt.

READ  Je kunt nu de hond aaien (maar niet de katten) in Civilization 6

Written By
More from Max Mcgee

‘The Kominsky Method’ Renewed for 3rd and Ultimate Year on Netflix

Michael Douglas and Alan Arkin will be back again for a person...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *