Firaxis heeft Marvel: Midnight Suns aangekondigd, een tactische RPG-game

De geruchten zijn waar – Firaxis maakt een Marvel-game. De game, aangekondigd als onderdeel van Gamescom Opening Night Live met een CG-trailer en Enter Sandman-cover, staat gepland voor een release in maart 2022. De trailer bevat onder meer Captain Marvel, Dr. Strange, Ghost Rider, Blade, Wolverine en Iron man, maar je creëert je eigen personage om de strijd aan te gaan met de legendarische Lilith.

De officiële site We presenteren de enige aanvullende details die we tot nu toe hebben: “Marvel’s Midnight Suns is een nieuwe tactische RPG die zich afspeelt in de donkere kant van het Marvel-universum, waarin je het opneemt tegen demonische krachten uit de onderwereld terwijl je samenwerkt met en leeft tussen de middernachtzon , de laatste verdedigingslinie van de aarde.

Als je benieuwd bent hoe deze zich verhoudt tot geruchten, verscheen er voor het eerst een woord met Marvel-licentie op XCOM, samen met het oudste woord uit Tiny Tina’s Wonderlands. Insider Jeff Group (via VGC) suggereerde dat de game zich zou concentreren op originele helden die door de speler zijn gemaakt, en dat we veel van de bovennatuurlijke aspecten van het Marvel-universum zouden zien.

Op 1 september zien we hoe we gaan spelen. Voor nu kun je de trailer hieronder bekijken.

Voor meer strategie- en RPG-games kun je deze link volgen.

{“outline”: {“page: {“content”: {“title”: “Firaxis kondigt Marvel: Midnight Suns, “tactics RPG” aan, “type”: “news”, “category”: “marvel” – middernacht -suns “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” 2K Games “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Marvel Midnight Suns “, “Types”:[“Strategy Gamer”,”RPG”]}}}}

READ  Fortnite seizoen 6 voegt een 'ervaring' voor één speler toe

Written By
More from Max Mcgee

Crysis Remastered zal next-gen consoles verslaan met ray tracing op Xbox One en PS4

Dat wisten we al Crysis Remastered zou ray tracing ondersteunen als je...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *