Puma en Manchester City onthullen de eerste Roblox-kit voor het team

Puma en Manchester City onthuld 3e voetbalclub Roblox-groep Als onderdeel van een evenement dat Robloxians de kans geeft om een ​​exclusief shirt te winnen en avataritems te kopen om te pronken met de nieuwste look van Man City.

De metaverse lijn van Manchester City maakt gebruik van de onlangs uitgebrachte Roblox Opties voor gelaagde kleding Breng de op straatkunst geïnspireerde collectie tot leven in Roblox. Het ontwerp van de collectie, dat de creativiteit van Manchester viert met levendige kleuren en gedurfde details, is geïnspireerd op de Manchester Worker Bee. De bij is een symbool van de Mancone-figuur die voor het eerst verscheen in het stadswapen, maar nu een symbool is geworden in kunstwerken door de hele stad.

Om toegang te krijgen tot de metaverse lijn, kunnen spelers direct naar: Blue Moon-ervaring in Manchester City In Roblox of ga naar Puma en het land van games, waarmee spelers voor een beperkte tijd naar de Blue Moon-ervaring kunnen teleporteren. In de komende twee weken ontvangen spelers die strijden en een Blue Moon’s Football Rush-minigame winnen, een gratis derde Manchester City-shirt. Daarnaast kunnen alle spelers de set kopen in de Experience Equipment Store.

De digitale onthulling wordt geassocieerd met de lancering van de collectie in de echte wereld, die nu wordt verkocht in Webwinkel Man City En Puma-retailers over de hele wereld. Als onderdeel van de lancering organiseert Puma ook een vijf-tot-vijf Football Rush-toernooi, dat live op YouTube wordt gestreamd. Het winnende team verdient $ 10.000 (£ 8265,70) om te besteden aan Roblox.

READ  Phasmophobia brengt moeilijke aanpassingen, veranderingen in kwaliteit van leven en bugfixes met zich mee

“We zijn verheugd om onze ervaring binnen Roblox verder te ontwikkelen via PUMA en het Land of Games”, zei Ivan Dashkov, directeur van Creative Culture bij Puma, via een persbericht. “We kunnen geen betere partner bedenken dan Manchester City en deze groep lanceren om de grenzen te verleggen door iets anders en innovatiefs te doen. Terwijl we blijven testen en leren in de Web3-ruimte, kijken we ernaar uit om Roblox te gebruiken als een platform om maak contact met fans van alle leeftijden.”

In een tijd waarin digitale mode net zo belangrijk is als echte mode, is het logisch dat grote merken en grote sportcompetities meedoen. Tommy Hilfiger lanceerde onlangs Tommy Play in Roblox. De interactieve ervaring stelt spelers in staat om items uit de Tommy Jeans Pop-collectie van het merk te bekijken en Hilfiger-avataritems te kopen met Robux. De interesse van designermerken in Roblox weerspiegelt een groeiende trend van metaverse kledingmerken die in de voetsporen treden van andere sterke modehuizen zoals Vans en Gucci.

Voor meer manieren om je avatar op te fleuren, bekijk onze nieuwste lijst met Roblox-promotiecodes om wat gratis uitrusting te krijgen.

Written By
More from Max Mcgee
De best verkochte en meest gespeelde Steam-games van 2021
Nu 2021 ten einde loopt, Valve heeft Steam’s beste jaarlijsten gepubliceerd, met...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *