Pyjama Juri, AKI, oneindig haar, Super Saiyan Goku en meer geweldige pixelart-versies van Hien-vechtgamekarakters

Pyjama Juri, AKI, oneindig haar, Super Saiyan Goku en meer geweldige pixelart-versies van Hien-vechtgamekarakters

Hoewel het niet meer zo prominent is als het ooit was, leeft de vaardigheid van pixelkunst nog steeds met getalenteerde makers die zich aan het vak wijden en er meer mee willen doen.

klein Hij is een van de geweldige pixelkunstenaars die de 2D-droom levend houdt met zijn recente werken voor Street Fighter 6, Dragon Ball Z, Mortal Kombat 1, Guilty Gear Strive en meer, geïnspireerd door de iconische stijl van The King of Fighters 13.

Hien heeft niet alleen een aantal hele coole pixelversies van Marisa en AKI voor SF6 samengesteld, maar hij kreeg ook Juri’s derde kostuum met pyjama voordat we het zelfs maar in de game konden kopen.


Dit is ook niet de eerste keer dat hij extra kostuums voor Juri heeft ontworpen. Aangezien Hien eerder pixelkunst heeft gemaakt voor alle finalisten van het Street Fighter 5-fankostuumontwerp, kun je zien hoeveel vooruitgang hij de afgelopen drie jaar heeft geboekt – naast met hoe het proces werkt.Wat Dragon Ball betreft, Hien probeert verder te gaan dan Super Saiyan met Goku’s eindeloze haar, ook al is dat niet eens zijn uiteindelijke vorm.

READ  Sonic Origins-releases en inhoudspakketten gedetailleerd


Om de recente release van Marvel’s Spider-Man 2 te vieren, ontwierp hij ook een nieuwe gepixelde skin voor Venom, evenals enkele extra kleurenpaletten geïnspireerd door Marvel vs. Capcom.Je kunt hieronder een galerij met Hien’s recente gevechtswerk bekijken, en als je ervan geniet, is er nog veel meer te vinden in zijn boek. Twitter-pagina – Of u kunt ook gewenste personages en creaties in opdracht geven.
Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien No. 1

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien No. 2

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien No. 3

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien No. 4

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien nr. 5

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien nr. 6

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien nr. 7

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien nr. 8

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien nr. 9

Pixelart-afbeelding van het vechtspel Hien nr. 10

Klik op afbeeldingen voor grotere versies
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *