Drie PEGI-beoordelingen duiden op nieuwe games voor Stadia

Dankzij de leeftijdsclassificaties die organisaties als PEGI, USK en ESRB verplicht zijn te geven, zien we vaak van tevoren vaak welke games op welke platforms komen. Voor consoles zegt dit vaak niet veel, want games worden al ver van tevoren aangekondigd. Voor Stadia zijn dit vaak de eerste signalen dat games onderweg zijn.

De spellen die nu een PEGI-rating hebben gekregen en waarvan er nog geen officiële aankondiging is, zijn:

  • Saints Row: The Third – Full Package
  • Far Cry: New Dawn
  • SpongeBob Squarepants: Battle for Bikinibroek – gerehydrateerd

Nog niets concreets

Wat goed is om te weten, is dat dit niet definitief betekent dat de games naar Stadia komen. Tot nu toe zijn bijna alle beoordeelde games vervolgens naar Stadia gekomen, maar over een tijdsaanduiding valt nog niets te zeggen. Soms duurt het een paar dagen en soms maanden. Far Cry: New Dawn is overigens niet vergezocht. Ubisoft port snel games naar Stadia, waarschijnlijk om een ​​goede bibliotheek voor uPlay + op te bouwen. Ze werken mogelijk ook aan Rainbow Six: Siege. Als het op het SpongeBob-spel aankomt, is er minder reden voor feest. Bijna alle THQ-games die zijn beoordeeld en zelfs bevestigd, wachten al maanden. Weten we bijvoorbeeld nog Destroy All Humans? Hoe dan ook, als je geïnteresseerd bent in deze spellen, is de kans in ieder geval groot dat ze speelbaar zullen zijn op Stadia.

Vergeet trouwens niet om de nieuwe pro-games te claimen. Wilt u weten welke dat zijn? U kunt dat hier controleren. En vergeet niet de nieuwste verhaaltrailer van Assassin’s Creed Valhalla te bekijken.

READ  Inloggen op Fortnite is nog steeds mogelijk via Apple | NU
Written By
More from Aubrey Mason

Bomber Crowe is gratis tot en met zaterdag bij Hempel’s winteruitverkoop

Winter komt met veel dingen: kou, sneeuw, verraderlijk rijden, duisternis voor het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *