De Koreaanse fantasy MMORPG Lost Ark is uitgesteld tot 2022

Je zult iets langer moeten wachten om de aankomende Koreaanse fantasie MMORPG Lost Ark te spelen. Smilegate en Amazon Games onthuld op Blogpost Ze stellen de release van de game uit tot begin 2022.

De vertraging is deels te wijten aan de recente technische sluiting van Alpha. Terwijl het team zich overgaf aan opmerkingen, bugs verpletterde en de serverinfrastructuur voorbereidde, werd het duidelijk dat het bereiken van de oorspronkelijke releasedatum niet mogelijk zou zijn met behoud van een gezond personeelsbestand.

“Tijdens het doornemen van alle geweldige opmerkingen en gegevens die door Alpha zijn gegenereerd en het bekijken van de recente wijzigingen aan de Koreaanse versie die we in onze release willen opnemen, ontdekten we veel werk dat nodig zal zijn om Lost Ark in de bovenste balk te lanceren van kwaliteit die onze spelers verdienen.” “Omdat gamers al zo lang wachten, willen we de tijd nemen om het goed te doen en er tegelijkertijd voor zorgen dat we zorgen voor de gezondheid van onze hardwerkende Amazon- en Smilegate RPG-teams. Met dit in gedachten hebben we de moeilijke beslissing om de lancering van Lost Ark naar begin 2022 te schuiven.”

Je kunt dit jaar nog steeds Lost Ark krijgen. Als je het Lost Ark Founder’s Pack hebt gekocht, heb je van 4 tot 9 november toegang tot gesloten bètatests. Je kunt je ook aanmelden voor een kans om een ​​uitnodiging te krijgen als je nog geen pakket hebt gekocht.

Het Lost Ark-team zegt ook dat ze zich inzetten voor frequentere updates in de toekomst, dus verwacht maandelijks iets van hen te horen. “Hoewel we tot nu toe relatief stil zijn geweest, willen we de kwaliteit en frequentie van onze communicatie verbeteren”, legt het Lost Ark-team uit. “We zijn vastbesloten om meer open te blijven met onze spelers over waar ons team aan werkt.”

READ  Immortals Fenyx Rising releasetijden bevestigd - hier is wanneer je kunt spelen

Als je op zoek bent naar meer van de beste RPG-games op pc om je tot die tijd bezig te houden, weet je waar je moet klikken. Je kunt ook onze artikelen over de westerse versie van Lost Ark lezen als je meer wilt weten over de game.

{“Scheme”: {“Pagina: {“Inhoud: {“Titel: “Koreaanse MMORPG Lost Ark is uitgesteld tot 2022”, “Genre: “Nieuws”; “Categorie”: “The Lost Ark.” – online “} ,” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Lost Ark Online “,” genres “:[]}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Gerucht: de volgende Sonic-game staat mogelijk open voor de wereld en bevat Ubisoft Towers

Sega’s recente live-uitzending van Sonic the Hedgehog bevatte verschillende projecten in de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *