Quantum Error arriveert op 3 november voor PlayStation 5, Xbox Series-versies en pc-versies die nog in ontwikkeling zijn [Trailer]

Quantum Error arriveert op 3 november voor PlayStation 5, Xbox Series-versies en pc-versies die nog in ontwikkeling zijn [Trailer]

We wachten nog steeds op de officiële releasedatum van Fasmofobie Het komt naar consoles, en met de nieuwste “Ascension” -update van Kinetic Games voor de pc-versie, wordt het alleen maar uitdagender. ontwikkelaar vandaag aankondigen v0.9.0.0, die het geheel nieuwe voortgangssysteem introduceert voor Fasmofobieevenals uitrustingslagen en vele andere verbeteringen en reparaties.

Met de toevoeging van het nieuwe voortgangssysteem zijn alle bestaande spelers gereset naar Prestige 1, niveau 1, terwijl nieuwe spelers beginnen vanaf Prestige 0, niveau 1. Fasmofobie Voorafgaand aan de voortgangsupdate wordt er een glimmende nieuwe Legacy-badge toegekend op basis van je voortgang.

Ondertussen gaf een nieuw systeem van uitrustingsniveaus elk uitrustingsstuk 3 niveaus, waardoor het aantal speluitrusting werd verhoogd van 22 naar 60. Ondanks de kosten voor de speler, kost elk niveau hetzelfde als het maken van een contract. Veel items hebben een nieuwe naam gekregen als gevolg van de nieuwe upgradeniveaus, waarbij het woord een breder bereik dekt. Naast de uitrustingsniveaus zijn ook de functies van veel items aangepast.

Beloningen met de Ascension-update hebben ook tweaks gekregen om “meer belonend te voelen” en spelers aan te moedigen om doelen te voltooien. Elke opgedane ervaring levert je nu bijvoorbeeld hetzelfde dollarbedrag op, terwijl beloningen voor het verzamelen van een bot niet worden beïnvloed door de bonusvermenigvuldiger.

Voor nieuwe spelers heeft de training ook een revisie ondergaan, nu ondergebracht in een speciaal ontworpen magazijn, met verschillende kamers die de speler laten zien hoe elk element van de gidsen moet worden gebruikt, evenals tips en trucs voor het spelen van het spel in een gecontroleerde omgeving.

READ  Waarom werkt Microsoft Teams niet op Xbox? Geef Skype en Kinect de schuld

Dit alles komt bovenop verschillende verbeteringen aan de game-engine en bugfixes.

Consoleversies van Fasmofobie Het wordt nog steeds verwacht later deze maand uit te komen voor de Xbox-serie, PlayStation 5 en Playstation VR2. Crossplay-ondersteuning tussen consoles en pc wordt ook verwacht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *