Het team uit Zuid-Californië neemt de openingswedstrijd van de Little League World Series mee naar huis

Het team uit Zuid-Californië neemt de openingswedstrijd van de Little League World Series mee naar huis

Gene Kang en Josh DuBose

5 uur geleden

Fans, families en vrienden van El Segundo, een minor league-honkbalteam dat donderdag zijn eerste Little League World Series-wedstrijd speelde in Pennsylvania, verzamelden zich in lokale restaurants om het thuisstadteam te steunen.

Op zaterdag ontmoette het team elkaar voor een busrit van 04.00 uur naar Ontario International en vloog vervolgens helemaal naar Williamsport, Pennsylvania, waar ze worden beschouwd als een van de tien favorieten uit de Verenigde Staten. Er zijn ook 10 internationale teams gevestigd in de Verenigde Staten. Serie.

“We hebben nog nooit eerder een team naar een World Series zien gaan”, vertelde El Segundo Little League-voorzitter Jamin Griffiths aan KTLA. “In een gebied van acht verschillende competities rond de South Bay, denk ik niet dat ze ooit eerder naar een World Series zijn geweest. Het is gewoon geweldig wat kinderen hebben kunnen doen.”

El Segundo Junior Team, hier te zien, op een foto die via Sheena Landrum Parks op GoFundMe is geplaatst.

Zelfs de Los Angeles Dodgers namen kennis van de helden van de stad, Twitteren“Doe mee met het wensen van het El SegundoLittleLeague-team veel succes tijdens hun eerste wedstrijd in de Little League World Series vanavond. Ga ze halen jongens!”

De wedstrijd van donderdag tegen een team uit Ohio State begon om 16.00 uur en werd uitgezonden op ESPN. Al vroeg in de wedstrijd namen de tegenstanders van El Segundo een vroege 3-1 voorsprong, maar een homerun in de derde inning bezorgde SoCal een voorsprong van één punt. Een regenonderbreking in de vierde inning die enkele uren duurde, maakte het veld onbespeelbaar en de scheidsrechters riepen het El Segundo-spel af,” Oranje County Register genoemd.

READ  Live samenvatting van de finales van de vijfde dag

El Segundo speelt maandag om 16.00 uur PT tegen de winnaar van de wedstrijd Midwest vs. Southwestern.

A GoFundMe-campagne Het werd georganiseerd om gezinnen te helpen reis- en verblijfskosten te betalen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *