Quest 2, PSVR, Pico, PC VR

Quest 2, PSVR, Pico, PC VR

September is hier en brengt een volle maand VR-gaming op ons pad. Hier is ons overzicht van alle nieuwe VR-releases die in september 2022 naar Quest 2, PSVR, PC VR en Pico komen.

Onlangs uitgebracht – eind augustus 2022

Hier is een kort overzicht van de releases van eind vorige maand, voor het geval je het gemist hebt.

Puzzling Places heeft een nieuwe puzzel gekregen als onderdeel van een gratis update op Quest en PSVR, terwijl Tennis League VR een gratis demo heeft gelanceerd op Quest. Echte VR Fishing-fans kunnen in de nieuwste versie van de DLC springen, die zich deze keer in Japan afspeelt. Tegen het einde van de maand werd het Nerf Ultimate Championship voor Quest 2 gelanceerd – je kunt onze indrukken hier lezen.

Nieuwe VR-games september 2022

Transformers Beyond Reality (1 september – PSVR)

Oorspronkelijk gepland voor maart voor pc VR en PSVR, werd deze arcade-achtige shooter eerder dit jaar voor onbepaalde tijd uitgesteld. Het is nu echter beschikbaar met een kleine verandering in releaseplatforms – het is op dit moment exclusief uitgebracht op PSVR, er is momenteel geen VR-versie beschikbaar voor pc. Wat betreft de release op andere platforms, zeggen de ontwikkelaars dat ze “zullen zien wat de toekomst brengt”, maar concrete plannen zijn er nog niet.

Interkosmos 2000 (1 september – zoektocht 2)

In dit vervolg op Interkosmos uit 2017 zul je op oudejaarsavond 1999 een experimenteel ruimtevaartuig besturen en besturen, in een poging de mensheid te redden van de verwoestende ineenstorting en de beruchte Y2K-glitch. Interkosmos 2000 is nu beschikbaar op Quest 2, met plannen voor een PC VR- en PSVR-release in de toekomst.

Deisim (1 september – Quest, PC VR)

Na een periode in het App Lab en een release op Pico-platforms eerder dit jaar, is Deisim deze maand verhuisd naar een volledige Quest Store-release, samen met een Steam-versie voor PC VR. Beschikbaar voor $ 14,99, Deisim geeft je de kracht van een god en beoordeelt je onderdanen van bovenaf terwijl je ze helpt om van het stenen tijdperk naar de industriële revolutie te gaan.

READ  Hoe speel je alle Batman Arkham-spellen op volgorde?

Synth Riders – League of Legends DLC (1 september – Quest, PC VR, PSVR)

De nieuwste DLC voor het ritmespel Synth Riders is hier en ze werken samen met de immens populaire MOBA League of Legends van Riot Games. Het muziekpakket bevat vijf nummers, die afzonderlijk te koop zijn voor $ 1,99 of als bundel voor $ 7,99. Je kunt de lijst met nummers bekijken en hier meer details lezen.

ForVR Cornhole (1 september – Quest)

De nieuwste game in de gezinsvriendelijke ForeVR-sportserie, ForeVR Cornhole, introduceert voor het eerst het populaire VR-grasspel. Er is ondersteuning voor zowel singleplayer versus NPC’s als online 1v1- en 2v2-wedstrijden. Het is nu beschikbaar voor Meta Quest 2 voor $ 14,99.

Mash Me Up – Open bèta (2 september – zoektocht via App Lab)

Mash Me Up is een aankomende online multiplayer virtual reality-game van Holonautic, het team dat bekend staat als Hands Physics Lab. Deze nieuwe titel zet spelers tegen elkaar in 1v1 online minigamescenario’s – we probeerden het uit op Gamescom en vonden het geweldig wat we zagen. De volledige versie van het spel is TBC, maar dat is het wel Nu beschikbaar om te proberen in bèta op Quest via het App Lab.

Eolia (2 september – zoektocht 2)

Eolia, oorspronkelijk gepland voor release in juni, is het volgende deel in ROTU’s Rhythm of the Universe-serie, exclusief beschikbaar op Quest 2. Na Ionia ondersteunt Eolia handtracking en is ontworpen als een “handmatige eerste” titel. Het ondersteunt echter ook aanraakcontrollers, als je dat liever hebt. Het is nu beschikbaar in de Quest Store voor $ 14,99.

READ  De volgende game van Heaven's Vault Inkle studio gaat over een meisjesschool in de jaren twintig

Into The Radius (8 september – Missie 2)

Na de lancering op pc VR in Early Access meer dan twee jaar geleden, komt Into The Radius deze maand naar Quest 2. Dit schietspel is sterk geïnspireerd op de STALKER-serie – stealth is de sleutel tot succes, met een sterke focus op het beheren van middelen en wapens. Het is beschikbaar op Quest 2 vanaf 8 september.

NFL Pro-tijdperk (15 september – Quest 2, PSVR)

De NFL Pro Era, de eerste officieel gelicentieerde NFL VR-game, komt later deze maand naar het veld. Het omvat alle 32 Professionele NFL-teams en laat spelers de rol van quarterback belichamen. a Een recente tweet van NFL-speler Lamar Jackson onthulde de releasedatum van 15 september, Maar het noemde geen specifieke platforms. We hebben om opheldering gevraagd en zullen het artikel bijwerken als we een reactie ontvangen, maar de ontwikkeling voor zowel Quest 2 als PSVR werd in april bevestigd.

Oude kerker (15 september – Quest)

Een andere versie van App Lab wordt gelanceerd in de officiële Quest Store. Deze rogue-lite dungeon-crawler is al een tijdje beschikbaar in Early Access voor PC VR, samen met de App Lab-versie van Quest-koptelefoons, maar wordt op 15 september verplaatst naar de officiële Quest Store. Houd ons in de gaten voor onze recensie later deze maand.

Ultimechs (15 september – Quest 2, Pico, PC VR)

Na successen als Demeo, Blaston en Cook-Out: A Sandwich Tale, komt de volgende VR-release van Resolution Games binnenkort. Ultimechs is een competitieve multiplayer VR-titel die een beetje lijkt op Rocket League, maar met een aantal geweldige VR-wendingen. Het zal beschikbaar zijn als een gratis te spelen titel op alle platforms, met een optionele “UltiPass”-toevoeging voor cosmetica en personalisatie.

READ  Alle antwoorden en locaties van de Skull and Bones-schatkaart

Ultimechs wordt vanaf 15 september gratis gelanceerd op de platforms Quest 2, PC VR en Pico.

Half-Life 2: VR Mod – Publieke bèta (16 september – PC VR)

Na vele jaren van ontwikkeling wordt het door de community gemaakte Half-Life 2 VR-model op 16 september gelanceerd. Met de mod kunnen spelers elke Half-Life 2-game voor het eerst in virtual reality ervaren, van begin tot eind. Het zal vanaf 16 september beschikbaar zijn via Steam in een openbare bèta – je kunt hier meer lezen.

Dyssynchrony: Chronos alternatieve aflevering 1 (22 september – missie 2)

Dyschronia: Chronos Alternate Episode 1 begint op 22 september voor Mission 2 Episode 1 van drie geplande afleveringen. Chronos Alternate is de derde game die zich afspeelt in het Chronos-universum, ontwikkeld door de in Japan gevestigde studio MyDearest. We hebben vorige maand een klein deel van de game uitgeprobeerd op Gamescom – houd ons in de gaten voor een eerste indruk later deze week.

VR aanvragen – Vroegtijdige toegang (PC VR)

Requisition VR is een online coöp-survivaltitel voor vier spelers die later deze maand Early Access binnenkomt. De ontwikkelaars zeggen dat ze “a Twee maanden om meer locaties en spelmodi toe te voegen’ vóór de volledige release, maar je kunt vanaf 22 september in Early Access op Steam springen, met ondersteuning voor alle VR-headsets voor pc.


En hier is onze lijst met nieuwe VR-games voor september 2022! Wat ben je van plan te proberen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *