Raad de releasedatum van Genshin Impact 3.5, nieuwe evenementen en banners

zich verheugen op Genshin Impact 3.5 releasedatum? Terwijl de 3.4-update momenteel in de maak is, is er veel om naar uit te kijken in 3.5. Als de gelekte bannerherhalingen iets zijn om aan voorbij te gaan, lijkt het erop dat gamers eindelijk een langverwacht personage kunnen zien terugkeren.

De ontwikkelaars hebben er twee bevestigd Genshin Impact nieuwe karakters komt naar gratis computerspel: Slachtoffer en Mika. Slachtoffer sinds 3.0 met de introductie van Soemerischen Mika is een gloednieuw Cryo-personage dat goed kan worden gecombineerd met de beste personages in onze groep Lijst met Genshin-effectklassen. Hier is alles wat we tot nu toe weten over de releasedatum van Genshin Impact 3.5.

Raad de releasedatum van Genshin Impact 3.5

De releasedatum van Genshin Impact 3.5 is waarschijnlijk 1 maart. Meest Genshin-effect Updates vinden plaats in een cyclus van zes weken en op basis van de einddatum van de gevechtspas gaat 1 maart live als de huidige batch van Genshin Impact-evenementen Einde.

Genshin Impact 3.5 Nieuwe personages en banners

Loop de onvermijdelijke lekken voor, Genshin Impact Twitter account Mecha en Victim werden net voor de release van update 3.4 onthuld. Mika is het nieuwste personage uit Mondstadt, met een rol onder de Vavonius Knights als landmeter in de frontlinie. Het is zijn taak om onbekende landen te verkennen om nauwkeurige kaarten te maken.

de Genshin Impact Mika-vlag en vaardigheden is gelekt, waardoor spelers een glimp kunnen opvangen van de polijstende en genezende eigenschappen ervan. Genshin Impact-leaker, Dimbreath, heeft een demo van Mika’s capaciteiten geüpload naar reddit Als je wilt zien hoe hij speelt. U kunt beginnen met verzamelen Mica instapmateriaal voordat hij op pad gaat om enkele van zijn belangrijkste items in Monstadt te verzamelen.

READ  Het nieuwste evenement van American Truck Simulator draait helemaal om het vervoeren van gigantische aardappelenبطاط

Slachtoffer maakt deel uit van de Eremites, een groep huurlingen in Sumero. Als vijfsterren pyro- en claymore-gebruiker verwachten spelers dat Dehya iets heel anders op tafel brengt. Hoewel ze is uitgerust met een claymore-kanon, zien de vaardigheden van Victim dat ze haar met haar blote handen aanvalt. Er zijn al geruime tijd niet zoveel Pyro-personages van hoog niveau geweest anime-spel Het afgelopen jaar grotendeels gericht op de Dendro-personages.

er is veel Uitgelekt slachtofferspel Op Reddit laat ze enkele van haar capaciteiten zien, hoewel het belangrijk is op te merken dat sommige schadewaarden zijn bijgewerkt sinds deze video is geüpload. We hebben ook een gids over Slachtoffer Ascension Materialen Als u uzelf veel tijd wilt besparen voordat u hun banner lanceert.

Zijaanzicht van Shenhe met haar geweer aan haar zijde nadat ze een vijand heeft aangevallen in Genshin Impact 2.4

Genshin Impact 3.5-banner herhaalt speculatie

Bekend lid van de Genshin Impact-gemeenschap, SaveYourPrimos, worden de drie personages die in 3.5 mogelijk een bannerherhaling krijgen, uitgelicht: Eula, Albedo en Shenhe. Jij zou het meest interessante personage uit deze selectie moeten zijn Shinheehet gebruik van Cryo en polearm heeft geen merkbare herstart gekregen sinds de release van 2.4 in januari 2022.

Shenhe zal niet noodzakelijkerwijs goed passen bij een van de onlangs uitgebrachte Dendro-personages, maar ze zou kunnen uitblinken naast een van de geruchten Hydro-personages die bij de Fontaine-regio horen. Sta ons toe Genshin Impact 4.0 releasedatum Hoofdlezen om te zien wat er later dit jaar naar de game zou kunnen komen in de langverwachte update.

Dat is alles wat we tot nu toe weten over de releasedatum van Genshin Impact 3.5. Om de nieuwste personages te ontgrendelen, heb je een groot aantal primers nodig, dus houd het in de gaten Genshin Impact-codes Gids om gratis Mora, Primogame en meer te ontgrendelen. Ten slotte moet je experimenteren Genshin Impact Genius-aanroeping Kaartspel als je een pauze nodig hebt van het verkennen van Teyvat.

READ  De Dead Space Shredder breidt uit met vleesschilsysteem

Written By
More from Max Mcgee
Hogwarts Legacy mikt mogelijk op een release in september
Het is lang geleden dat er nieuws was over Hogwarts Legacy, de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *