De Steam-verlanglijst heeft The Day Before bereikt, is vertraagd en de winkelpagina is verwijderd

De Steam-verlanglijst heeft The Day Before bereikt, is vertraagd en de winkelpagina is verwijderd

Een mysterieuze overlevings-MMO gisteren Het was oorspronkelijk gepland om op 1 maart uit te komen, maar ontwikkelaar Fntastic kondigde aan dat het zou worden uitgesteld tot 10 november vanwege zorgen over handelsmerken. In de nieuwste ongebruikelijke wending in de ontwikkeling van The Day Before, Fntastic Wederzijds Een verklaring waarin de vertraging wordt uitgelegd, die hij toeschrijft aan een Amerikaanse handelsmerkaanvraag die het bedrijf over het hoofd heeft gezien. Vreemd genoeg lijkt de The Day Before-winkelpagina de afgelopen dag ook van Steam te zijn verdwenen.

De dag ervoor verplaatst naar de Unreal Engine 5-ontwikkeling van vorig jaar.

De verklaring van Fntastic voor de vertraging is dat de naam nog geen handelsmerk was toen The Day Before in januari 2021 werd aangekondigd. Verzoek naar het handelsmerk The Day Before werd in mei 2021 ingediend door Sun Jae Lee uit Seoul, Zuid-Korea. Deze aanvraag werd goedgekeurd en vervolgens geregistreerd in november 2022. Fntastic legde uit dat ze niet op de hoogte waren van de handelsmerkregistratie totdat ze vorige week werden gecontacteerd door Zwanger , en ze zeiden dat “ze zeker alles zullen oplossen.” Het bedrijf had Gepresenteerd hun handelsmerkclaim op The Day Before in januari vorig jaar.

Dit betekent dat er een vertraging zal zijn vóór The Day Before, een game waarvan we in wezen niets van dit werk hebben gezien Betaalde en onbetaalde vrijwilligershet daglicht zien. Fntastic zei dat ze ervoor wilden zorgen dat ze “de best mogelijke game maakten”, wat volgens mij betekent dat ze nog steeds The Day Before willen noemen, ook al zijn de reacties op hun tweets meer… ongelooflijk. Merkproblemen betekenen het onthullen van onbewerkte beelden van de game in actie, aankondigen Later deze maand zal het op korte termijn niet vooruit gaan. “Voor de gameplay-video overleggen we eerst met advocaten, en dan kunnen we deze publiceren”, zei Fantastic in een vervolg. tweeten.

READ  Pokemon onthult het advies dat Ash's vader hem lang geleden heeft gegeven

Nog vreemder was de Steam-winkelpagina van de game Verwijdering Voordat Fntastic het nieuws van de vertraging van de vorige dag deelde. In antwoord op een vraag in de The Day Before Steam-community over de verdwijning, heeft een vertegenwoordiger van Fntastic beweerde De pagina was “ondervond een klein technisch probleem” dat zou moeten worden opgelost tijdens Steam-onderhoud. “Dit is een bekende bug die in het verleden veel titels heeft getroffen”, vervolgden ze. Hm. “We vragen je vriendelijk om geen negatieve berichten te plaatsen of je aan te sluiten bij de klachten van anderen. Je kunt er zeker van zijn dat ons spel weer zichtbaar zal zijn in de Steam-winkel zodra het onderhoud is voltooid. “Nog steeds nergens te bekennen, jongens.

The Day Before komt nu uit op Steam op 10 november. Ik linkte naar de pagina, maar er was nog geen back-up van gemaakt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *