Rainbow Six Siege kan “identificatie van aanvaller voor een bepaalde tijd” krijgen

De meta van Rainbow Six Siege ondergaat een verandering in seizoen 1 van jaar 6, en de multiplayer-game zal waarschijnlijk meer ten gunste van de aanvaller verschuiven, zegt Ubisoft Montreal.

Jean-Baptiste Haley, directeur van Rainbow Six Siege, zegt tegen ons hoe de meta is geëvolueerd: Eerst en vooral is het veranderen van een 20-secondenmeta een prioriteit. “We willen de definitie voor 20 seconden breken, dat is zeker – mensen vervelen zich er niet meer van en dat is niet voor niets”, zegt hij. “Ons doel is om niet te ver te gaan, maar het zou wel eens kunnen gebeuren.”

Het vinden van een meta die voor iedereen werkt, is in principe onmogelijk, maar Hallé begrijpt de noodzaak om de evolutie van een first-person shooter zoals Siege te repliceren. Soms kan dat betekenen dat we moeten ontmantelen wat werkt en een sprong in het diepe wagen. Hij vertelt ons: “Ik denk niet dat het mogelijk is om een ​​staat te bereiken waarin meta perfect en oneindig gevarieerd is, maar ik denk dat we dingen moeten blijven breken om dingen vooruit te helpen.” “We moeten het risico nemen en misschien een tijdje een definitie van de aanvaller hebben, maar ik denk dat dingen moeten evolueren, dus dat is het juiste om te doen.”

Hallé vertelde ons ook dat Blackbeard misschien een complete rework krijgt, vergelijkbaar met Tachanka, en het team wil in de toekomst meer spelers naar de testserver lokken.

We zijn dicht bij de releasedatum van Rainbow Six Siege Crimson Heist waarmee seizoen 6 van Rainbow Six Siege van start gaat, wat betekent dat het niet lang zal duren voordat we enkele van deze mogelijke veranderingen in actie gaan zien.

READ  Hitman studio IO Interactive zal morgenochtend een nieuw project onthullen

Written By
More from Max Mcgee

De remaster van The Legend of Mana komt in juni naar Switch, PS4 en pc

Nintendo heeft onthuld dat een remake van de RPG Classic Legend of...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *