Nieuwe Nintendo Romor schijnt licht op ‘Super Nintendo Switch’

Een nieuw gerucht zou licht hebben geworpen op de Super Nintendo Switch of, zoals het soms wordt genoemd, de Nintendo Switch Pro. Hoewel er geruchten en lekken zijn die wijzen op een nieuwe en krachtigere Nintendo Switch gedurende meer dan een jaar, zijn deze geruchten en lekken niet concreet of officieel geworden. Helaas is dat niet veranderd, maar er is een nieuw gerucht opgedoken met een overvloed aan details over het geruchten hardwarestuk.

Het laatste gerucht komt in de weg van twee “geverifieerde insiders” Reset het tijdperk Die beweren dat de nieuwe Nintendo Switch in feite een PS4 is met DLSS en een betere CPU. Met andere woorden, het zal Nintendo-games niet naar het niveau van de PS5 en Xbox Series X brengen, maar het zal ergens tussen deze nieuwe generatie games en de laatste generatie games liggen.

Als dat klinkt als een hele grote upgrade, dan is dat omdat het is, en dit komt deels omdat dit nieuwe model meer is dan alleen een Nintendo Switch Lite-recensie en enigszins lijkt op wat de Wii U was voor de Wii, of in ieder geval die claim. En zoals je zou verwachten, zal dit worden aangevuld met een nieuwe wending, hoewel het gerucht niet precies zegt wat het is.

Bovendien worden er niet veel interesse of consequenties onthuld met betrekking tot het systeem, behalve dat het gericht is op 4K-resolutie, hoewel dat mogelijk alleen in het dock is. Drop-outs noemen ook het venster voor de release van 2022 en zo The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 Hij kan naast hem vrij komen.

READ  Save-games die niet langer speelbaar zijn na de aanstaande Baldur's Gate 3-update

Ga natuurlijk, en zoals altijd, zeer zorgvuldig om met al deze informatie. Er is hier niet alleen iets officieel, maar zelfs als het 100% nauwkeurig is, kan het ook veranderen.

Zoals je zou verwachten, heeft Nintendo hier geen commentaar op gegeven, en dat zal het ook niet doen. Hij heeft nog niet gereageerd op een specifiek gerucht van de Nintendo Switch Pro of de Super Nintendo Switch, en dat zal niet veranderen, maar als dat gebeurt, zullen we het verhaal zeker updaten met alles wat het te bieden heeft.

Voor meer dekking over alles wat Nintendo Switch en alle dingen waar Nintendo op klikt Hier Of bekijk de onderstaande links:

Written By
More from Aubrey Mason

Elk team in New York had zijn eigen Horace Clarke

Het overlijden van Horace Clarke eerder deze week inspireerde een uitstekende en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *