Rainbow Six Siege Y7S3.3-patch voegt beledigende tekstchatstraf toe

Kijk hoe die vingers typen, want de Rainbow Six Siege Y7S3.3-update is van start gegaan met het nieuwe systeem om giftige in-game tekstchats te identificeren en te blokkeren. Met deze eerste implementatie van het systeem krijgen spelers een “respijtperiode” voordat het volledig uitgeruste Anti-Toxic System later in het competitieve multiplayer-spel begint.

Zoals besproken door Ubisoft in de Operation Brutal Swarm-patchnotities, doet de straf voor aanstootgevende tekstchat vrijwel precies wat er op de doos staat: wanneer het veel haatdragende en beledigende berichten detecteert in een Rainbow Six Siege-tekstchat van een specifieke speler , het zal. Activeer een strafschop om deze speler in de volgende 30 wedstrijden te dempen.

Tijdens de eerste respijtperiode is deze straf echter niet van toepassing – in plaats daarvan ontvangen spelers vanaf vandaag waarschuwingen wanneer ze de drempel voor het tekstchatfilter overschrijden.

Er is nu een reputatievak op het hoofdscherm in Rainbow Six Siege, waarop u kunt klikken om naar het reputatiecentrum te gaan. Hier vindt u informatie over eventuele actieve penalty’s en het aantal resterende wedstrijden waarin ze actief zullen zijn. Ubisoft zegt dat dit zal worden uitgebreid met meer informatie naarmate het reputatiesysteem groeit en zich ontwikkelt.

Dit systeem omvat ook het Ubisoft Reverse Friendly Fire-systeem dat in augustus volledig werd geïmplementeerd. Dit systeem omvatte ook een aflossingsvrije periode van ongeveer twee maanden.

U kunt uitchecken De volledige Y7S3.3 patch-opmerkingen zijn hier.

Kom alles te weten over de nieuwste Rainbow Six Siege Grim-operator, die is gearriveerd met de start van Operation Brutal Swarm, om zich voor te bereiden op de aanstaande Siege-a-thon.

READ  No More Heroes 3 komt dit jaar naar pc, PlayStation en Xbox

Written By
More from Max Mcgee
33% van de Sea of ​​​​Thieves-spelers heeft de zee nooit gehaald
Het is niet gemakkelijk om een ​​piraat te zijn, en zoals een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *