Rajasthan Police Answer Key 2022: Download de antwoordsleutel voor het examen van deze week; Hier leest u hoe u dit kunt controleren

Rajasthan Police 2022 Antwoordsleutel: De Rajasthan Police Department heeft op 2 juli 2022 de wervingstest voor de functie van politieagent uitgevoerd.

Ondertussen wachten kandidaten op hun officiële antwoordsleutels voor het politieonderzoek van Rajasthan dat vorige week werd uitgevoerd.

Volgens rapporten zal de Rajasthan Police Department naar verwachting de antwoordsleutels voor de Constable-examens op of vóór 10 juli 2022 vrijgeven. Kandidaten die verschenen voor het Rajasthan Police Recruitment Exam op 2 juli kunnen hun antwoordsleutel alleen downloaden bij Police .rajasthan.gov.in.

Het online aanvraagproces voor het Rajasthan Policemen Recruitment Exam begon op 10 november 2021 en de laatste datum om het aanvraagformulier in te vullen is 3 december 2021.

Het wervingsexamen voor de functie van Constable zou plaatsvinden van december 2021 tot januari 2022. De data werden echter uitgesteld en zouden plaatsvinden van 13 mei tot 16 mei 2022.

Wel lekte het wervingsexamen dat gepland stond op 14 mei kort voor de tweede periode uit. Om deze reden werd de test geannuleerd en op 2 juli opnieuw afgelegd.

De screenshot van het examen is gemaakt en gelekt vanuit het examencentrum in de stad Gautwara, Jaipur.

Door dit wervingsonderzoek zal de politie van Rajasthan in totaal 4.388 vacatures voor een politiefunctie vervullen

Opmerking: voor meer details wordt kandidaten aangeraden de officiële website van de politie van Rajasthan te bezoeken op police.rajasthan.gov.in.

READ  Monopoly Sudoku is een mobiele variant op het klassieke puzzelspel met cijfers
Written By
More from Eda Greene
New Orleans Saints vs. Detroit Lions op 4 oktober 2020
De New Orleans Saints nemen het op zondag 4 oktober 2020 op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *