Bommenwerpers vallen Lexington veel aan, verbeteren winning streak naar vier wedstrijden

Het vuurwerk kwam een ​​dag voordat de Bombers zondag op Owensboro schoten, toen ze zich verzamelden voor een 10-4 overwinning op Lexington.

Peyton Cary begon sterk en sloeg een hattrick voorin voordat Josh Mays de wedstrijd met 1-0 uitkoos. Na de grondtrap en knock-out leek het erop dat Owensboro de eerste helft had afgemaakt, maar een nummer van Aiden Wells leidde tot een honkslag van Gavyn Minyard om de Bombers een 3-0 voorsprong te bezorgen in de tweede helft van de eerste helft.

Maar Lexington reageerde snel en pakte twee runs in de tweede helft van de eerste om de stand op 3-2 te brengen. Na Owensboro tot zwijgen te hebben gebracht in de eerste helft van de tweede, wist Lexington in de onderste helft van de wedstrijd de 3-3 op niveau te brengen.

De Bombers veroverden echter de rechtsback met een RBI-knock-out van Cruz Lee aan de bovenkant van de derde plaats en keken nooit meer achterom. Het was vijf uur waar Owensboro echt wat schade aanrichtte, want Kayden Crabtree opende de score door thuis te komen met een pass om er een 5-3 wedstrijd van te maken.

De volgende At-bat Wells sorteerde zich in het centrum voor een run, voordat Minyard een RBI-nummer scoorde om de 7-3 Bombers te bereiken. Owensboro kon er nog één toevoegen in de inning en kreeg een RBI-score en 8-3 dankzij Hunter Payne.

De werpers waren in staat om twee extra locking slagen toe te voegen aan het begin van de zevende slag, wat de sterke prestatie van hun staf versterkte door een 10-3 voorsprong te nemen in de onderste helft van de slag.

READ  PS5-ontwerper Mark Cerny Nerds is uit over de nieuwe Dolby Atmos-toevoeging

Owen Payne kreeg de startknik, gooide twee rondes en liet er een lopen met drie hits, vier wandelingen en drie hits. Easton Blandford, Conor Hallmark en Dayton Brown behandelden de rest van de wedstrijd buiten het speelveld en verenigden zich om één onverdiend punt op twee hits toe te staan, terwijl ze twee hits sloegen.

De eerste ronde van Lexington kwam in de tweede helft van de zevende inning, maar dat zou alles zijn wat ze konden opbrengen in een 10-4 verlies voor de Owensboro Bombers.

Minyard leidde aanvallend de weg voor Owensboro en ging met 4-4 op de dag terwijl hij twee RBI’s scoorde. Hunter Payne en Lee splitsten elk een paar RBI, terwijl Wells en Mayes er elk één toevoegden.

De Bombers hebben nu vier keer op rij gewonnen en zijn met de overwinning op Lexington verbeterd tot 14-6 in het algemeen. Owensboro zal nu een vrije dag nemen voordat hij probeert er vijf op rij van te maken, aangezien ze dinsdag om 19:05 uur tegen Evansville staan.