Random: This is Zelda: dezelfde wilde posters gemaakt door fans veranderen het spel in een Ghibli-film

Hier bij Nintendo Life HQ is er één ding waar we meer van houden dan een ontspannen nacht doorbrengen met een van Studio Ghibli’s geliefde animaties, en dat is Een stapel verse en warme fish and chips De legende van Zelda. We zijn ook grote fans van mixen, daarom hebben we altijd een MTV Mash-Ups-afspeellijst Op de achtergrond, maar dat is ook de reden om er artikelen over te schrijven LEGO x ZeldaEn de Polly Pocket × Animal Crossing, En de Pokemon x Twitter

De nieuwste mashup die we wilden benadrukken, is artiest Zoe, AKA Sluit een tweet in Op Twitter, die de absoluut schattige Ghibliesque-posters heeft gemaakt voor de film Breath of the Wild (helaas fictief). U kunt zelfs kopen Posterafdrukken van hoge kwaliteit, als jij wilt!

Ghibli-films en Zelda-spellen hebben veel gemeen: thema’s van verloren kindertijd, magie in het bos en de poging om een ​​gevoel van “thuis” te vinden wanneer alles vreemd en onbekend is. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom de twee zo goed bij elkaar passen.

Deze film zal hoogstwaarschijnlijk nooit echt zijn – hoewel zowel Nintendo als Studio Ghibli slechts 6 uur uit elkaar liggen met de auto, of een treinrit van 3,5 uur. Ja, we hebben ernaar gezocht. Historisch gezien heeft Nintendo tenslotte niet altijd veel succes gehad met zijn bonding-films, en de oprichter van Studio Ghibli, Hayao Miyazaki, gaat nog steeds met pensioen.

Echter, Nintendo werkt samen met Illumination aan een aanstaande filmDie in 2022 in de bioscoop zal verschijnen (als pandemie het toelaat). Verlichting – de studio die verantwoordelijk is voor Verschrikkelijke IkkeEn de Lorax, En op Minion gebaseerde memes overal op Facebook – hij maakt een film over Mario, die veel meer aandacht krijgt dan Zelda als het gaat om gifs.

READ  PC Gamer Hardware Awards: beste gamingtoetsenborden van 2022

Denk je dat Zelda goed zal vertalen in de Ghibli-film, of zie je het liever in de stijl van een andere beroemde regisseur? Een Wes Anderson Wind Waker? Het masker van Tarantino Majora? Laat het ons weten in de comments.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *