Ziggo verhoogt de snelheden van bijna alle internetabonnementen

Speed ​​Boost is van toepassing op meer dan 3,3 miljoen klanten. Ziggo Rapportages Maandag. De snelheden stijgen tussen 20 en 50 procent, afhankelijk van het plan. De verhogingen waren van kracht sinds maandag 12.00 uur. Klanten kunnen hun modem resetten door deze even uit het stopcontact te halen, zegt Ziggo. Wie wacht, krijgt uiterlijk 31 mei automatisch een snelheidsboost.

De grootste stijgingen deden zich voor bij de goedkoopste abonnementen van Ziggo. Internet Basic verhoogt de downloadsnelheid van 25 naar 50 Mbps, het opstarten van internet neemt toe van 50 naar 75 Mbps en Internet Start (X) XL verhoogt van 100 naar 150 Mbps. Uploadsnelheden nemen ook toe.

Gigabyte-abonnement blijft dezelfde snelheid

De duurdere abonnementen Internet Complete en Internet Max verhogen de downloadsnelheden van respectievelijk 250 en 500 Mbps naar 300 en 600 Mbps. De downloadsnelheid van het duurste Giga-abonnement blijft onveranderd op 1000 Mbps. De zakelijke internetabonnementen van Ziggo kregen een vergelijkbare snelheidsboost. Het goedkoopste internet groeit van 25 naar 50 Mbps en het op één na duurste internet groeit van 600 naar 700 Mbps.

Zegt Marcel de Groot, Manager Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo.

Ziggo verhoogde de internetsnelheden voor het laatst in maart 2019.

READ  EU-landen zijn begonnen met het koppelen van nationale corona-apps
More from Madison Garrett

Download Metro 2033 gratis op Steam en andere Metro-spellen goedkoop

Metro 2033, de eerste in de 4A-serie van post-apocalyptische Russische stealth-games, is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *