Ravens kan je hardloopspel verbeteren zonder een deal te sluiten

Een argument en tegen elk team van het Noord-Aziatische team wint de titel

De Ravens misten een kans om wat afstand te nemen tussen zichzelf en de rest van de teams in Noord-Azië, aangezien de vier teams nu in één wedstrijd met elkaar in het verliesslot zitten.

Met het midden van het seizoen bijna hier, De Baltimore Sun Childs Walker Meet de grootte van de teams op de afdeling en voorspel hun definitieve records. Hier zijn enkele fragmenten:

Waarom ze de divisie kunnen winnen: “Ze hebben de beste speler in Jackson en een coach die uitblinkt in het op het juiste spoor houden in John Harpo. Eindelijk gooit Jackson naar ontvangers die het spel met één groot schot kunnen veranderen. Ze hebben de beste speciale teams in de competitie.” Hun verdediging lijkt ook gezonder te worden.”

Waarom doen ze niet: “Het is nog steeds een gewond team zonder tacktiekdiepte, een combinatie van running backs waar niemand bang voor was en een verdediging waarmee drie quarterbacks meer dan 400 yards konden gooien. De Ravens kunnen de kracht van voetbal niet ongedaan maken ze speelden het hele seizoen vorig seizoen en ze spelen beter in november. Want ze nemen het in week 15, 16 en 17 op tegen de Green Bay Packers, Bengals en Los Angeles Rams.”

Waarom ze de divisie kunnen winnen: “Ze ontdekten een nieuw niveau van zelfvertrouwen door op te staan ​​tegen kraaien, en ze zelfs laat in het spel in verlegenheid te brengen. [Joe] terriër voor [Ja’Marr] Chase is de nieuwe link naar angst in de AFC, en de verdediging van Cincinnati heeft beter stil gespeeld dan de aanval. De Bengals hebben blessures van de Branch Ravens en Browns vermeden en het schema dat voor hen overblijft is het gemakkelijkste in de sectie.”

READ  Waarom is het verkeerd om de metaverse als een nulsomspel te zien?

Waarom doen ze niet: Burrow gooit nog steeds onderscheppingen op cruciale momenten en de rechterkant van zijn aanvalslinie is onbetrouwbaar. Ondanks al hun jonge sterrenkracht schitterden de Bengals de eerste vijf weken niet in de aanval. De Ravens of spelen ze over hun hoofden? niet te maken hebben gehad met een blessure. Geweldig voor een basisspeler of rollend rond met de ups en downs waarmee de meeste kanshebbers worden geconfronteerd. Ze hebben zichzelf in een geweldige positie gebracht. Nu zullen we zien of ze het aankunnen. “

Waarom ze de divisie kunnen winnen: “De Browns hebben de beste aanvallende reeks, de beste running back (Nick Chubb gemiddeld 104,6 yards per wedstrijd en 5,8 yards per carry) en de beste verdedigende speler in de AFC North. [Myles Garrett]. Zelfs met hun val door blessures, hebben ze uitzonderlijk talent in de frontlinie. Ze zijn stilletjes ook goed in speciale teams, dus het zal moeilijk voor ze zijn om uit een tegenstander te ontsnappen.”

Waarom doen ze niet: “Brown is misschien beter gepositioneerd om te winnen zonder een belangrijke middenvelder dan een serieuze tegenstander in de play-off, maar” [Baker] De onzekere status van Mayfield blijft een probleem. Zonder hem hadden ze de Tandeloze van Denver Broncos thuis moeten wegdoen. Aan de andere kant van de bal kreeg Browns 39 punten per wedstrijd voor hun drie beste aanvallen, dus hun talent vertaalt zich niet altijd in resultaten. Ze zullen geen “gemakkelijke” wedstrijden tegemoet gaan na een wedstrijd van week elf met de Detroit Lions.”

READ  Wizards vs Magic - Spelsamenvatting - 7 april 2021

Waarom ze de divisie kunnen winnen: “De Steelers zijn een kanshebber, welke play-offkansen je ook wilt raadplegen, maar als ze de Browns verslaan, kunnen ze 6-3 halen op weg naar hun ontmoeting in week 11 met de Los Angeles Chargers. [Ben] Roethlisberger presteerde in bijna alle opzichten ondermaats, maar de voorgaande twee wedstrijden waren zijn beste prestaties van het seizoen. Het verdedigende front van Steelers maakt het leven van elke vijandige middenvelder nog steeds moeilijk, en coach Mike Tomlin vindt altijd een manier om zijn team competitief te houden.”

Waarom doen ze niet: “De drie teams die voor hen liggen in Noord-Azië hebben beter gespeeld, en eenvoudig als zodanig. Met Roethlisberger blijkbaar op zijn laatste benen, winnen de Steelers geen delen en zijn ze ook niet zo capabel als een aantal seizoenen geleden. Ze mag niet de voorkeur genieten in geen van hun laatste acht wedstrijden, dus ze zullen niet in een goede positie verkeren om de grond goed te maken als de Bengals en Ravens blijven winnen.”

More from Madison Garrett
GGD-systemen: vernieuwing of reparatie? | Computable.nl
Minister Hugo de Jong (VWS) werd door de Tweede Kamer berispt wegens...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *