Ray getraceerd God of War II in 4K ziet er verbluffend uit voor een PS2-titel uit 2007

Er is een nieuwe video online verschenen, die laat zien hoe verbluffend de God of War II uit 2007 eruitziet in 4K met behulp van Ray Tracing-filters en mods.

Voor de duidelijkheid: we hebben het niet over het onlangs aangekondigde God of War-vervolg voor de PS5. In plaats daarvan wilden we een kijkje geven in de 2007 PS2-titel van Santa Monica Studio, die er behoorlijk indrukwekkend uitziet in 4K-resolutie met Ray Tracing-shaders en modificaties.

Het vervolg op de God of War komt in 2021 naar PS5

Zoals je misschien al geraden hebt, pronkt de video niet met NVIDIA’s RTX Ray Tracing-technologie, maar de resultaten zijn best goed voor een titel die meer dan tien jaar geleden werd uitgebracht. Bekijk het hieronder voor jezelf:

Voor de video gebruikte YouTuber ‘Sanadsk’ Screen-Space Ray Traced Global Illumination Shader (RTGI) – een arcering die vaak door modders wordt gebruikt om Ray Tracing-effecten aan oudere titels toe te voegen.

God of War II, geschreven en geregisseerd door Cory Barlog, werd in 2007 uitgebracht voor Sony’s PS2. De titel werd ook uitgebracht op PS3 als onderdeel van de God of War Collection en de God of War Saga.

VERHAALLIJN
God of War zag hoe Kratos, een sterfelijke krijger, op een epische zoektocht ging om een ​​God te onttronen. Maar zijn reis eindigde daar niet. In God of War II zit Kratos bovenop zijn Olympus-troon, als de nieuwe God of War – veel meedogenlozer dan Ares ooit was. Om een ​​einde te maken aan zijn voortdurende kwelling, moet Kratos naar de verre uithoeken van de aarde reizen en onnoemelijke gruwelen verslaan en datgene veranderen wat geen sterveling of god ooit heeft veranderd, zijn lot. God of War II vormt een episch toneel voor een verwoestende mythologische oorlog die een einde moet maken aan alle oorlogen.

Sony’s Santa Monica Studio werkt momenteel actief aan een vervolg op God of War uit 2018 – God of War: Ragnarok. De 2021 vervolg werd aangekondigd tijdens de PS5-showcase van Sony in september van dit jaar.

READ  De wankele financiën van Mets kunnen van invloed zijn op de laatste verkoopfase

More from Madison Garrett

De slechtste Nintendo Switch-iconen volgens fans

Nintendo Switch-pictogrammen zijn een groot probleem: fans lobbyen niet alleen voor slechte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *