Rayman 4 Early Build is uitgelekt voor pc, met een eerste blik op Rabbids

Rayman 4 Early Build is uitgelekt voor pc, met een eerste blik op Rabbids

Een vroege, onvolledige build van Rayman 4, die uiteindelijk werd herbouwd tot de Rayman: Raving Rabbids minigame-collectie, is gelekt voor pc.

Rayman 4 gelekte build als eerste verscheen op 4chan, inclusief de broncode en editor van de game. Sindsdien verschijnen er screenshots van de onvoltooide build van de game op sociale media. Korte fragmenten uit het gelekte project zijn te zien in de onderstaande video.

Bekijk een andere op imgur.com

Dit is ongetwijfeld een enorme afleiding voor de Rayman-gemeenschap en de moderators zullen waarschijnlijk willen meewerken en het project beëindigen. De broncode en editor die in de gelekte build zijn opgenomen, maken het werk gemakkelijker voor degenen die een dergelijke onderneming willen ondernemen.

De gelekte build van Rayman 4 werd uiteindelijk gered in Rayman: Raving Rabbids. De laatste is een Party-videogame uit 2006, ontwikkeld en uitgegeven door Ubisoft. De game maakt deel uit van de Rayman-serie en bevat 75 minigames. Beschikbaar gemaakt voor PlayStation 2, Wii, Xbox 360, Microsoft Windows en mobiele apparaten. Er is ook een andere versie uitgebracht voor de Game Boy Advance, Nintendo DS en andere draagbare apparaten. Plannen voor GameCube-, Xbox-, PlayStation 3- en PlayStation Portable-versies liepen later vertraging op.

Rayman: Raving Rabbids heeft twee verschillende spelmodi, de verhaalmodus en de scoremodus. In de verhaalmodus zit Rayman vijftien dagen gevangen door de Rabbids. Rayman moet elke dag ten minste drie proeven voltooien, en dan één “baasproef”, waarbij een first-person railshooter met plunjers betrokken kan zijn of een racespel waarbij de speler een varken bestuurt dat op een vliegenmepper rijdt. Succesvol voltooide proeven belonen Rayman met een verscheidenheid aan kostuums en bijbehorende beats, zoals Gangsta, Raymaninho (een combinatie van de naam van het hoofdpersonage en voetballer Ronaldinho), Disco, Gothic, Caramba, Rock’n’Roll, Granny, DJ en Konijn.

READ  'It's a Layer Up': hoe een gigantische crypto-RPG zoals Elden Ring te vertalen
Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *