Mario Strikers Daisy Fandom is klaar om in opstand te komen tegen Nintendo

Mario trapt een voetbal naar Daisy in Mario Strikers: Battle League op Nintendo Switch.

in een perfecte wereld, Battle League Download Kaiju Daisy DLC-content.
afbeelding: Nintendo / Kotaku

Nintendo-fans zijn nu wakker, maar het is nog niet voorbij Grafische uitsnijdingen of Pokédex-updates. Nee, deze keer werd het een outcast in een aankomend spel, zelfs geen outcast daarin: prinses Daisy is er niet. Mario Strikers: Battle League.

Mario Strikers: Battle LeagueEn Aangekondigd tijdens de show van februari Gepland voor een Switch-release volgende maand, het is Nintendo’s volgende inzending Mario Streakers Voetbal serie. Een voetbalsimulatiespel is zeker een dozijn, met dank aan een bepaalde serie die tientallen jaren oud is Het verloor onlangs zijn naamgevingsrechten. Maar wie geeft er om dingen als “buitenspel” of “gele kaarten” als je een voetbal in een meteoor kunt veranderen?

Leden Mario Streakers (Hi) Sindsdien is ze dolgelukkig Battle LeagueEen aankondiging, omdat het de heropleving inluidt van een lang sluimerende, zij het relatief toepasselijke, serie. De gameplay lijkt trouw aan zijn voorgangers, doordrenkt met alles waar de serie bekend om staat als “Hé, deze zet is niet goedgekeurd door FIFA”. Na de aankondiging van februari uitten sommige fans hun bezorgdheid dat Daisy niet zou verschijnen vermoedelijk Het was te wijten aan een onschuldige reden – zoals bijvoorbeeld haar personagemodel was niet af.

Lees verder: Daisy is blijkbaar het enige Super Mario-meisje met tanden

Eerder deze maand bevestigde een Nintendo Europe Twitter-account deze zorgen met een bestand tweeten Voer een “ploeg” speelbare personages uit in een reeks van 10 (onnodig intense, IMO) schetsen. Daisy is niet inbegrepen. De afgelopen week gonsden de sociale media van spelers die klaagden over haar uitsluiting of haar opname eisten.

De reactie van fans op games die nog moeten worden uitgebracht, is vaak voorbarig en misleidend, maar de reactie hier is logisch. Daisy was tenslotte een steunpilaar in beide eerdere iteraties, Super Mario Strikers voor GameCube en De beschuldiging van Mario Streakers voor de Wii. Daarnaast, als vertegenwoordiger van We houden van Daisy Wiki (D) zei: KotakuDe aanvallers De serie “Waar Daisy het beste straalt”. (Ja, Daisy is erg populair en heeft haar eigen fanwiki.) Om nog maar te zwijgen over hoe ze een nietje werd in andere Nintendo-sportgames, waaronder Mario Tennis En Mario Golf: Super Rush. laat het weg Battle League wissen.

“Daisy heeft een bijzonder sterke schare fans”, Yves Borgelaskomiek en grote Daisy-fan, zei: Kotaku. “Er waren momenten in het verleden, zoals” Super Mario 3D Wereld of Smash Bros. voor het 3DS-systeem, waar de afwezigheid ervan een soort opschudding in de samenleving heeft veroorzaakt.”

Voordat het vuur geblust was, goot Nintendo er benzine over door een gameplay-overzichtsvideo vrij te geven van Mario Strikers: Battle League. Naast het pronken met bijna vijf minuten onmiddellijke beweging, bood de clip er een glimp van op Battle LeagueLijst. Onder de andere sterren van het Paddenstoelenrijk is Mario de ster van het spelZijn oneindig lieve broer Luigi, hmm Belastingontduiking Pal YoshiTotaal verwaarloosde Waluji. Zelfs Rosalina, een relatieve nieuwkomer in de Nintendo-koninklijke klasse, werd in 2007 geïntroduceerd Super Mario Galaxy, maakt deel uit van de menigte. Maar het madeliefje, dat al sinds de jaren tachtig bestaat, is nog steeds nergens te bekennen.

“Fans nemen het serieus als ze ergens niet bij betrokken is, zeker niet voor Rosalina, het recent gecreëerde personage”, zegt Yves Borgelas. “Het voedt hun emoties.” (Zelfs Borghella’s gemaakt volledige strip eromheen.)

Feedback varieerde tot nu toe, zoals ik parafraseer, “wtffff” tot “WTFFFFFFF!!!!!!!” Ik heb tamest genomen om Creëren fan kunst. (Deze op steampunk geïnspireerde afbeelding Van Borghellas is mijn favoriet.) Aan de andere kant heb je mensen die “echt verschrikkelijk”, “bummer”, “bullshit” en andere keuzewoorden zeggen. Sommige Jij hebt zelfs in Ze zei Ze zijn niet langer van plan om het spel over te nemen.

“Als Nintendo het niet opneemt… zou het zichzelf in de voet schieten”, zei de WAD-vertegenwoordiger.

Natuurlijk, zoals sommige waarnemers hebben gezegd: Jij hebt wijzen naar Buiten zijn er tal van andere redenen waarom fans Nintendo’s voeten naar het vuur zouden moeten nemen. Vorige maand hebben werknemers van het Amerikaanse bedrijf Nintendo Rapporteren aan de National Labour Relations Board Beschuldiging van toezicht, bestraffing en andere oneerlijke arbeidspraktijken. Praten met Kotakumedewerkers van Joy-Con reparatiecentrum Algemene details van arbeidsvoorwaarden Dit zorgde ervoor dat ze last hadden van overwerk en onderbezetting.

Het is niet duidelijk of Daisy wordt toegevoegd aan Battle League In een post-release update, hetzij als een gratis update (à la Mario Golf Super Rush) of via betaalde DLC (à la… eigenlijk al het andere in de Nintendo-business). Nintendo heeft na de release geen plannen openbaar gemaakt voor: Mario Strikers: Battle League. Maar een WAD-vertegenwoordiger merkte op dat, ja, het een goede gok is dat de meeste Daisy-stans zullen genieten van Daisy DLC, hoewel dat natuurlijk een chaotische situatie zou zijn voor een ontwikkelaar die verzuimt inhoud uit eerdere games op te nemen om het tegen een hogere kosten voor een luidruchtig vervolg.

Nintendo heeft niet gereageerd op een verzoek om commentaar voor dit verhaal.

“Niet alleen moet Daisy worden opgenomen in [Battle League]maar er zijn een paar mensen die vinden dat Daisy ook in meer grote Mario-games zou moeten worden opgenomen”, zegt een WAD-vertegenwoordiger Ze zei. “Sommigen zetten haar zelfs onder druk om haar eigen spel te krijgen, maar dat is een ander onderwerp.”

Update, 17:40 ET: Aanvullend commentaar van illustrator Yves Borgelas.

READ  Waterontharder Amfa 400
Written By
More from Aubrey Mason
Valheim-spelers creëren de meest gehate slachting van monsters
Valheim-spelers hebben 185 miljoen uur besteed aan het verkennen van de verrassend...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *