Razer iPhone Kishi uitgebracht in ‘gratis’ bèta voor Xbox Game Pass Ultimate

Deze week zal de nieuwe Razer Kishi Universal Gaming (Xbox) console beschikbaar zijn voor de iPhone. In combinatie met de lancering van Xbox Game Pass Ultimate voor cloudstreaming op Xbox (dot com), heeft Razer samengewerkt met Microsoft om top-down consoles te leveren die zijn ontworpen om op dit platform te draaien. Gebruikers verbinden hun iPhone met dit apparaat, openen Safari (webbrowser), openen de officiële Xbox-website en loggen in.

Je hebt deze console niet nodig om te spelen Xbox-game voor iPhone. Dit is niet alles. Dit is slechts een van de gemakkelijkste manieren waarop iPhone-gebruikers het volledige Xbox-streamingsysteem kunnen spelen.

Deze versie van Kishi voor iPhone heeft een nieuw ontwerp met een monochrome gezichtsknop. Deze versie werkt ook met MFi-certificering, maakt verbinding met de meeste (maar niet alle) iPhone-modellen die de afgelopen jaren zijn uitgebracht en “werkt naadloos samen met console-compatibele iOS-titels” op Xbox en Apple Arcade.

Er is weinig verschil tussen de Razer iPhone Kishi en diegene die in het verleden zijn uitgebracht. Het wordt geleverd met een 90-dagen “gratis proefversie” van Xbox Game Pass Ultimate (inclusief Xbox in zijn naam). Dit is anders dan eerdere versies. Dit apparaat is een van de vele Kishi-controllers voor verschillende apparaten.

De Razer Kishi Universal Gaming Console voor iPhone (Xbox) kost ongeveer $ 100 (of 110 euro) wanneer deze beschikbaar komt in de Razer Store online en in winkels in de VS en Europa. Razer Kishi-recensie De vorige versie is terug in juni 2020. Als deze nieuwste versie hetzelfde of beter is, is het niet moeilijk om de apparaten aan te bevelen aan potentiële gebruikers van Xbox-cloudgaming op iPhones – het is helemaal niet moeilijk!

READ  Cyberpunk 2077-voorbestellingen krijgen $ 10 korting voor PS4, Xbox One en pc, download het nu zolang het duurt

Razer iPhone Kishi uitgebracht in laatste ‘gratis’ Xbox Game Pass-bèta

bron link Razer iPhone Kishi uitgebracht in laatste ‘gratis’ Xbox Game Pass-bèta

Written By
More from Vanessa Hale

Rocket League kondigt onverwachte nieuwe functie aan

Rocket League heeft een onverwachte nieuwe functie aangekondigd voor de PS4, Xbox...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *