Razer’s Naga Pro is een draadloze modulaire gamingmuis met heel veel knoppen

De meeste gamingmuizen beweren geweldig te werken voor elk type game, ongeacht hun ontwerp en functieset. De nieuwe draadloze Naga Pro-muis van Razer bewijst hoe goed hij geschikt is voor een verscheidenheid aan games met zijn modulaire, magnetisch bevestigde zijknoppenplaten die hem een ​​praktische optie maken voor verschillende genres, vooral voor genres die meerdere opdrachten vereisen, zoals MOBA’s, MMO’s, RTS’en en vecht tegen royale titels zoals Fortnite.

De Naga Pro is een draadloze versie van de Razer Naga Trinity 2017, met zijn vertrouwde vormveranderende functies en de mogelijkheid om verbinding te maken met je pc via Bluetooth of de meegeleverde 2,4 GHz draadloze ontvanger. Het is vanaf vandaag beschikbaar voor $ 149,99.

Een duidelijk beeld van de drie verwisselbare knopplaten van de Naga Pro die worden bevestigd via een paar behoorlijk stevige magneten.
Afbeelding: Razer

De Naga Pro voelt aan als een ergonomische muis; het vulde comfortabel mijn handpalm terwijl het mijn ringvinger een natuurlijke rustplaats gaf. De grootste verandering ten opzichte van de Naga Trinity, afgezien van het gebruik van draadloos, is dat een van de drie verwisselbare knopplaten niet langer een radiale lay-out heeft. Nu is het een compact cluster met zes knoppen dat de vorm aanneemt van standaard zijknoppen en mooi binnen handbereik van mijn duim past. De andere twee platen, een met 12 knoppen en een andere met twee standaard zijknoppen, zijn ongewijzigd.

Razer Naga Pro

Een close-up van de nieuwe knoppenplaat met zes knoppen in een klein gebied.
Afbeelding: Razer

De Naga Pro is voorzien van Razer’s Focus + 20.000 DPI optische sensor, dezelfde die je aantreft in zijn uitstekende DeathAdder V2, die is mijn huidige keuze voor de beste bedrade gamingmuis die er is. Het maakt ook gebruik van optische schakelaars, die elke druk sneller bedienen dan mechanische schakelaars. Deze muis biedt veel meer flexibiliteit op het gebied van maatwerk dan alle andere muizen van Razer, evenals de meeste opties op de markt. Elke knop kan worden aangepast met behulp van de Razer Synapse 3-software. En met de ondersteuning van de muis voor maximaal vijf profielen met ingebouwde opslag, kunt u verschillende besturingsschema’s configureren voor elk van de verwijderbare knoppenplaten aan de zijkant.

De veelzijdigheid van deze gamingmuis strekt zich uit tot hoe u hem op uw computer kunt aansluiten. Het ondersteunt 2,4 GHz draadloos (de ontvanger zit onder de verwijderbare knoppenplaat) of Bluetooth.

Razer zegt dat het tot 150 uur aan prestaties zou moeten leveren via Bluetooth en 100 uur met zijn draadloze ontvanger. De Naga Pro wordt opgeladen via de meegeleverde micro-USB-kabel die is gecoat met Razer’s snag-free Speedflex-vlechtwerk. Of als je het oplaadstation van Razer hebt dat wordt meegeleverd met een aantal van Razers dure draadloze muizen van het merk Ultimate, kan de Naga Pro opladen terwijl hij daarop rust.

READ  Elon Musk zegt dat hij een apenbrein heeft aangesloten om videogames te spelen
More from Madison Garrett

Homofobe taal drastisch verminderd bij clubs die deelnemen aan pride-games, studie vondsten | Sport

Het gebruik van homofobe taal wordt drastisch verminderd bij sportclubs die deelnemen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *