Reactieblad downloaden, bezwaar indienen

Reactieblad downloaden, bezwaar indienen

SSC CPO Paper 1 Answer Key 2023 is op 7 oktober 2023 door de Staff Selection Commission vrijgegeven op haar officiële website, namelijk ssc.digialm.com en ssc.nic.in. Bekijk de directe link om het responspaper en de antwoordsleutel te downloaden , Registratielinkinvoer, verwachte grenswaarden, bezwaardata en andere details.SSC CPO Paper 1 Antwoordsleutel 2023: Controleer de directe downloadlink

SSC CPO Paper 1 Antwoordsleutel 2023: De Staff Selection Commission publiceerde op 7 oktober de antwoordsleutel voor het SSC CPO-examen dat werd afgenomen van 3 oktober tot 5 oktober. Kandidaten die voor het examen zijn verschenen, kunnen de antwoordsleutel samen met hun antwoordblad downloaden van de officiële website (ssc.nic.in en ssc.digialm.com). Ze kunnen eventuele bezwaren ook uitsluitend via de onlinemodus indienen.

Download SSC CPO 2023 antwoordsleutel

Kandidaten kunnen de SSC CPO Answer Key downloaden via de link in dit artikel. Zij moeten inloggen op de website met hun stoelnummer en wachtwoord. Kandidaten hebben ook dezelfde link om hun antwoordblad te bekijken. Dit zal hen helpen hun cijfers te berekenen.

SSC CPO-scorecalculator: RankingQ gebruiken en scores berekenen

Studenten kunnen hun cijfers berekenen met behulp van de antwoordsleutel, rekening houdend met correcte antwoorden, foute antwoorden en een negatief beoordelingssysteem:

Om de rekenmachine te gebruiken, voert u eenvoudigweg de volgende informatie in de resultatencalculator in:

  • Het aantal juiste antwoorden dat u in elke sectie heeft geprobeerd.
  • Het aantal onjuiste antwoorden dat u in elke sectie heeft geprobeerd.
  • Uw categorie (UR, EWS, OBC, SC of ST)

Om de punten te berekenen, telt u het aantal geprobeerde correcte antwoorden op en trekt u het aantal foute antwoorden vermenigvuldigd met 0,25 af.

READ  Een gratis boek over giftige planten in Virginia is beschikbaar om te downloaden

Verwachte onderbreking voor SSC CPO

Kandidaten kunnen hieronder de SSC CPO-limiet voor alle categorieën voor zowel mannen als vrouwen bekijken. Dit gebeurt op basis van nabespreking van de moeilijkheidsgraad van het examen met de studenten.

categorie mannelijk vrouwelijk
Vroeg waarschuwingssysteem 120-125 110-115
OBC 115-125 100-110
SC 100-110 80-90
straat 85-95 80-90
Ur 120-125 110-120

SSC CPO Antwoordsleutel: Bezwaar indienen

De bezwaarlink is beschikbaar via Van 7 oktober tot 9 oktober 2023 Op de officiële website. Ze kunnen ook inloggen op wat hierboven beschikbaar is. Er zal een vergoeding van Rs. 100/- voor elke betwiste vraag/antwoord. Biedingen die na 17.00 uur op 9 oktober worden ontvangen, worden onder geen enkele omstandigheid geaccepteerd.

Hoe SSC CPO-antwoordsleutel en antwoordblad te downloaden

Hier zijn de stappen om de antwoordsleutels te downloaden:

Stap 1: Ga naar de officiële website van SSC op ssc.nic.in.

Stap 2: Klik op “Download voorlopige antwoordsleutel(s) samen met de antwoordbladen van de kandidaten – Subinspecteur van Delhi Police en CAPFs Test (Paper I), 2023”

Stap 3: Open het PDF-bestand en zoek de antwoordsleutellink aan het einde van het PDF-bestand

Stap 4: Log in op het account en controleer de antwoorden

Kandidaten mogen een papieren versie van hun antwoordformulieren meenemen, aangezien deze na de hierboven gespecificeerde tijdslimiet niet meer beschikbaar zullen zijn.


SSC CPO Resultaat 2023

Het examenresultaat wordt bekendgemaakt in de laatste week van oktober of in november 2023. De commissie zal het pdf-bestand uploaden van alle kandidaten op de shortlist voor het subinspecteursexamen 2023 van de politie van Delhi en de centrale strijdkrachten.

READ  AP PECET 2022 resultaten zijn aangekondigd, hier zijn de stappen om ze te downloaden

SSC CPO Eindantwoordsleutel 2023

De definitieve antwoordsleutel zal worden opgesteld nadat alle bezwaren zijn overwogen. De releasedatum van de antwoordsleutel wordt vermeld in het PDF-bestand van het resultaat.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *