Rec Room heeft 75 miljoen downloads overschreden na 6 jaar continue groei

rust kamerhet toonaangevende platform voor virtuele wereld, games en door gebruikers gegenereerde inhoud, wordt deze maand 6 en heeft ook in totaal 75 miljoen downloads op alle platformen. Rec Room’s diverse community van meer dan 75 miljoen levenslange gebruikers heeft het de afgelopen zes jaar geholpen zich te ontwikkelen tot een enorme, uitgebreide, platformonafhankelijke ervaring met miljoenen door gamers gecreëerde kamers.

In de afgelopen zes jaar is Rec Room enorm uitgebreid. Het platform, oorspronkelijk ontwikkeld voor virtual reality, is nu voornamelijk platformonafhankelijk, waardoor meer dan 29 miljoen actieve gebruikers wereldwijd om ervaringen te creëren en te delen via Oculus (Rift + Quest), iOS, Android, PlayStation, Xbox en SteamMet meer platforms op komst. De snelle groei van Rec Room is enorm geholpen door mobiel; Het platform zag het aantal gamers dat gebruikmaakt van mobiele apparaten jaar op jaar met 640 procent toenemen.

Neem deel aan feestelijke activiteiten en ontdek nieuwe in-game items in Rec Room

Er zijn eigenlijk meer kamers in Rec Room dan in de iOS App Store dankzij de vele bijdragen van de makers. Met $ 1 miljoen toegewezen aan makers door Rec Room in het eerste kwartaal van 2022, ondersteunden spelers steeds meer door gebruikers gegenereerde inhoud.

Rec Room is een belangrijke manier geworden voor miljoenen mensen om contact te maken, te leren, te creëren en te verdienen. Sinds we het bedrijf in 2016 hebben opgericht, zijn we ervan overtuigd dat games en UGC een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst van internet en de manier waarop we allemaal communiceren. Rec Room is nog in de kinderschoenen met het realiseren van deze visie, maar we zijn enthousiast over waar de gemeenschap en de komende zes jaar ons zullen brengen.

Nick Vagt, CEO en mede-oprichter van Rec Room

“In de afgelopen zes jaar zijn we constant verrast door de vriendelijkheid, humor en creativiteit van onze gemeenschap,” voegde Nick eraan toe.

READ  Google Maps bereikt 10 miljard downloads uit Play Store

Terwijl Recroom zijn zesde verjaardag viert, samen met 75 miljoen downloads, Kerstkamer De hele maand beschikbaar voor Rec Room-deelnemers, kunnen ze deelnemen aan de festiviteiten en gloednieuwe in-game-merchandise vinden. Met behulp van de Maker Pen-ontwerptool van Rec Room kunnen spelers hun fantasie de vrije loop laten om de coolste Parade Floats te bouwen (zonder papier-maché te lijmen).

sociale media kamer

Met deze bouwtool kunnen makers alles bouwen, van honden tot helikopters tot hele universums in het spel. Rec Room heeft cakeballen toegevoegd omdat geen enkel feest compleet is zonder een klein toetje. Spelers in Rec Room kunnen zo vaak als ze willen genieten van deze overheerlijke lekkernijen. Het is de hele maand gratis beschikbaar in de Cake Pop Room (die al 377K+ bezoeken heeft gekregen!), en te koop na juni.

Doe mee voor meer nieuws en updates over mobiel gamen WhatsApp-groepEn de Telegram groepEn de of Dienaar van onenigheid. Volg ons ook Google NieuwsEn de InstagramEn de En de Twitter Voor snelle updates.

Written By
More from Eda Greene
TPA introduceert verbeterde 5G- en 4G-service, waarmee reizigers binnen enkele seconden volledige films kunnen downloaden
TPA lanceert een ultrasnelle 5G-service Catherine Hawley vertelt het ons Tampa, Florida....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *