Rechtbank beveelt populaire ROM om alle ongeautoriseerde Nintendo-games te “vernietigen”

Foto: Nintendo Live

Je herinnert je misschien een voortdurende juridische strijd tussen Nintendo en RomUniverse. Hoewel De Japanse videogamegigant wonZe uitte onlangs haar zorgen over een mogelijke comeback nadat oprichter Matthew Strowman weigerde haar terugkeer uit te sluiten.

Terwijl het Federale Hof van Californië eerder besliste: tegen Door Storman een permanent verbod te geven, heeft hij nu zijn standpunt ter zake gewijzigd. Rechter Marshall nam een ​​tweede blik en vaardigde vorige week een bevel uit – met de bezorgdheid dat de herlancering van de site “onherstelbare schade” zou kunnen toebrengen aan Nintendo.

“Het bewijs van de eiser stelt de aanhoudende dreiging van inbreuk vast op basis van de verklaringen van de gedaagde dat hij zijn website kan herstarten die eerder de auteursrechtelijk beschermde games van de eiser bevatte. Dienovereenkomstig toont de eiser onherstelbare schade aan die een verbod rechtvaardigt met de door de eiser ingediende vordering wegens inbreuk op het auteursrecht.

Een bevel verbiedt Storman om ongeautoriseerde kopieën van Nintendo-games te kopiëren, distribueren, verkopen en gebruiken. Ook de Japanse bedrijfsnaam, handelsmerken en logo’s mogen niet op een “verwarrende” manier worden gebruikt.

Rechter Marshall heeft de maker van de site ook bevolen om tegen volgende week alle ongeautoriseerde Nintendo-games te “vernietigen”, en 2,1 miljoen vonnissen het staat nog open. Au!

“Beklaagde moet alle ongeautoriseerde Nintendo-games of andere ongeautoriseerde kopieën van Nintendo’s intellectuele eigendom, inclusief films, boeken en muziek, permanent vernietigen, uiterlijk op 17 augustus 2021.”

Het lijkt erop dat Nintendo dat misschien heeft gedaan eindelijk Maak een einde aan RomUniverse. Zoals altijd, als we over updates horen, laten we het je weten. U kunt een volledig overzicht van de gebeurtenissen tot nu toe krijgen in ons vorige verhaal.

READ  Bekijk PlayerUnknown beschrijft Prologue, zijn eigen post-PUBG-project
Written By
More from Aubrey Mason

Update Tip: vergeet niet om vanaf oktober 2020 de gratis PSPlus-games te downloaden

Update – Tip: vergeet de gratis PSPlus-games vanaf oktober 2020 niet! Sony...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *