Reclamespotjes in tv-stijl komen naar consolegames

Illustratie voor een artikel met de titel TV-achtige commercials die naar consolegames komen

schermafbeelding: Robocop

Er zijn advertenties op YouTube, advertenties op Twitch en advertenties wanneer je mobiele games speelt, maar weet je waar er geen advertenties zijn? console-games. Dit is iets wat het kapitalisme graag zou willen veranderen.

Zoals Axios Rapporten, een bedrijf genaamd playerWON (Kill Me), is beschreven als “het allereerste in-game advertentieplatform in zijn soort” (neem me terug en vermoord me opnieuw), en heeft deals getekend met bedrijven zoals EA Hallo Reese (raken) om te proberen commercials in tv-stijl naar hun consolegames te brengen.

Nadat ze deze technologie meer dan een jaar hadden getest, vonden ze dat deze nu klaar was voor implementatie, met het idee dat spelers, in plaats van ze alleen maar video’s te sturen midden in een game, een advertentie zouden kunnen zien, wanneer de servers ontdekten dat de advertentie volledig werd weergegeven, “beloningen vrijgeven.” aan de speler.”

Je kunt een kleine bonus krijgen. als behandeling.

Deze technologie zal in licentie worden gegeven aan ontwikkelaars zodat deze in de game zelf kan worden geïmplementeerd (in tegenstelling tot de advertenties die we al op consoles zien, op plaatsen zoals systeemmenuschermen), en ze proberen dit te rechtvaardigen door te zeggen dat omdat jonge mensen “draadknippers”, ze zijn niet toegankelijk via traditionele en goedkopere marketing, en alleen toegankelijk via aanbiedingen voor merkinhoud (zoals sneakers en kleding in NBA 2KEn de Of een kopje noedels in Final Fantasy).

Dat is duur, dus reclamebedrijven geven de voorkeur aan iets makkelijkers en goedkopers. hem leukvinden.

De test vond binnen plaats raken Ongeveer een jaar lang zijn de resultaten zo afschuwelijk geweest als je waarschijnlijk zou verwachten:

Gegevens van een van Simulmedia’s proefcampagnes met Smite, Tencent’s Hi-Rez Studios multiplayer F2P-slagveldspel, tonen aan dat spelers meer geneigd waren (22%) om een ​​spel te spelen en in-game geld uit te geven (11%), als ze hadden gezien in -game-advertenties Het gaf hen toegang tot meer spelfuncties.

Als gevolg hiervan is playerWON “van plan om tegen het einde van het jaar in-game advertenties in bijna een dozijn andere games uit te brengen.”

READ  Meer details aangekondigd PlayStation 5: regiovrije games en streaming
Written By
More from Aubrey Mason

OMEN, Kayzr en RTM Games Week organiseren een ‘online LAN-party’ met epische prijzen

VOORTEKEN, Kayzr in RTM Games Week hebben de handen ineengeslagen om een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *