5 pc-games vergelijkbaar met GTA Vice City zonder grafische kaart in juni 2021

GTA Vice City is een geliefde titel uit de GTA-franchise. De game volgt Tommy Vercetti en speelt zich af in de fictieve Vice City, die sterk gebaseerd is op Miami. Elke speler herinnert zich de dag dat hij GTA ontdekte.

1) Minecraft
Minecraft is een eenvoudig open-wereldspel dat niet veel vereisten vereist. In tegenstelling tot GTA Vice City is deze game niet gewelddadig en is er geen sprake van misdaad. In plaats daarvan is het open-wereldelement het enige dat Minecraft en GTA gemeen hebben.

GTA Vice City vereist geen grafische kaart. Maar als spelers een pauze nodig hebben van het spel, zijn er veel andere spellen waarvoor geen fancy gaming-setup of grafische kaart nodig is.

Spelers kunnen doen wat ze willen in de wereld van Minecraft en zelfs alles creëren zonder beperkingen. Dit is een van de meest populaire computerspellen ter wereld waarvoor geen grafische kaart nodig is.

Spelers die geïnteresseerd zijn in wapens en headshots moeten Counter-Strike zeker een kans geven. Het heeft geen erg hoge systeemvereisten en vereist geen grafische kaart.

2) Tegenaanval 1.6
Het lijdt geen twijfel dat Counter-Strike een van de meest gespeelde schietspellen op pc is. Deze FPS-game richt zich uitsluitend op het aspect schieten en vuurgevechten, waardoor het populair is in de categorie schietspellen.

3) GTA San Andreas
GTA San Andreas is een andere populaire GTA-titel. Met Carl Johnson als hoofdrolspeler speelt de game zich af in de fictieve stad Los Santos. Het omvat ook andere locaties zoals San Fierro en Las Venturas.

READ  Deze op Splinter Cell geïnspireerde game is bedoeld om spionnen en huurlingen terug te brengen

Met tal van voertuigen, interessante gangsterpersonages uit de jaren 90 en gevoel voor humor in GTA-stijl, is San Andreas een geweldige game.

4) IGI Project 1: Ik doe mee
Veel spelers zijn waarschijnlijk bekend met het project IGI 1 en 2. Het verhaal is goed, maar het zijn het schieten en de actie die de aandacht trekken. Van helikoptercrash tot treinstunts, de game zit vol avontuur. Beide onderdelen zijn compatibel met lagere pc’s en gamers hebben geen grafische kaart nodig om te draaien.

5) Assassin’s Creed
Met verbluffende graphics en een boeiend verhaal blijft Assassin’s Creed een van de beste openwereldgames. In tegenstelling tot GTA Vice City heeft Assassin’s Creed een historische sfeer. Meer dan misdaden, richt de game zich op tactiek, strategie en gooit ook enkele RPG-elementen in.

Nieuwsoverzicht:

  • 5 pc-games vergelijkbaar met GTA Vice City zonder grafische kaart in juni 2021
  • Bekijk al het nieuws en artikelen van het laatste gamingnieuws en updates.

Disclaimer: als je dit nieuws of artikel wilt bijwerken/wijzigen/verwijderen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

Written By
More from Max Mcgee
Verklaring van Microsoft-bestanden ter ondersteuning van epische games tegen Apple
Microsoft is in de strijd tussen Epic Games en Apple gestapt door...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *