Red Dead Online Halloween Update naar verluidt gelekt

Het lijkt op Red Dead Online en Red Dead Redemption 2’s volgende grote update op PS4, Xbox One, pc en Google Stadia zal een update met Halloween-thema zijn, wat betekent dat het waarschijnlijk om de hoek komt, aangezien Halloween nog maar een paar weken verwijderd is. Op het moment van publicatie heeft Rockstar Games er nog niets over gezegd Red Dead Online’s volgende update, maar bestanden van recente updates van het spel hebben er schijnbaar de bonen voor gemorst.

Meer specifiek heeft de laatste datamining van de bestanden van de game tientallen nieuwe personagemodellen onthuld, en het lijkt erop dat deze personagemodellen niet voor de gemiddelde Amerikaan waren in 1899. Het lijkt er eerder op dat de modellen voor zombie-NPC’s zijn. Als aanvulling hierop is er spookachtige muziek, cosmetica met Halloween-thema en nog veel meer.

Zoals Red Dead-gidsen wijst erop op YouTube dat deze zombiemodellen momenteel ongebruikt zijn en onder een “Army of Fear” -tag staan. Met andere woorden, op dit moment is er niets dat ze aan een Ondode nachtmerrie-Esq-uitbreiding, maar vermoedelijk is dat wat dit zou zijn. Het zou één ding zijn om cosmetica met Halloween-thema toe te voegen en de game een griezelige make-over te geven, maar het maken van tientallen personagemodellen is geen kleine taak, en daarom lijkt dit onderdeel te zijn van een grotere, meer substantiële update. Zal het gelijk zijn aan het eerste spel Ondode nachtmerrie uitbreiding? Waarschijnlijk niet, maar het doet er misschien aan denken.

Dit is niet de eerste keer dat er bestanden zijn ontdekt die verwijzen naar Halloween-inhoud. In de zomer werden er bestanden toegevoegd die leken te suggereren dat Rockstar Games iets voor Halloween aan het plannen was. Sindsdien zijn deze bestanden alleen nog maar toegevoegd aan.

READ  Call of Duty let op: Warframe verkleint de installatiegrootte met maximaal 15 GB

Dit alles wil zeggen dat er dit jaar duidelijk een Halloween-evenement zal zijn. De vraag is, hoe groot zal het zijn? Wordt het gewoon weer een eenmalig evenement of gaat het gepaard met een grote update? Voorlopig kunnen we alleen speculeren, maar de bovengenoemde personagemodellen suggereren dat dit het laatste is.

Op het moment van publicatie heeft Rockstar Game geen commentaar gegeven op een van deze lekken of de speculatie eromheen. Als dit het geval is, zullen we het verhaal zeker bijwerken met wat er ook wordt geleverd.

More from Madison Garrett
Twitch test ‘Multiplayer-advertenties’ en ze zijn misschien wel een goede zaak
Iedereen houdt van advertenties en nu experimenteert Twitch met een nieuwe indeling...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *