Infosequre lanceert spannende VR-game om het cyberbewustzijn onder medewerkers te vergroten

Infosequre kondigt vandaag een nieuwe virtual reality-ervaring aan. De ‘virtual escape room’ is een spannende VR-game waarmee organisaties het cyberbewustzijn van medewerkers kunnen vergroten. De game daagt spelers uit om op een snelle en leuke manier speurtochten met een cyberthema op te lossen. De juiste mix van spelelementen zorgt voor een bloedstollende ervaring.

Het spel duurt ongeveer 10 minuten, is volledig virtueel en bestaat uit een combinatie van actie, quizzen, behendigheid en lef. Tijdens het spel komen spelers terecht in een virtuele serverruimte, waar ze door middel van verschillende commando’s moeten voorkomen dat alle data op de servers gewist worden. Als je binnen de tijdslimiet slaagt, win je het spel. De opdrachten bestaan ​​uit realistische uitdagingen die medewerkers ook in hun dagelijkse werk kunnen tegenkomen. Dit omvat het ontdekken van malware en het beoordelen van de vertrouwelijkheid van informatie.

Het spel kan thuis, op kantoor of op een locatie naar keuze gespeeld worden met een onbeperkt aantal spelers. Organisaties die de game op locatie willen spelen, hoeven alleen aan te geven waar ze de game willen spelen. Alle andere activiteiten, zoals de introductie en een debriefing, worden verzorgd door Infosequre. Daarnaast wordt er bij elke sessie een kartonnen VR-bril meegeleverd. Klanten die een meer uitzonderlijke VR-ervaring willen, kunnen kiezen voor de alles-in-één Pico VR-bril. Omdat spelers niet in dezelfde ruimte hoeven te zijn, is de cyber VR escape room volledig coronabestendig.

“De VR-escape room biedt spelers niet alleen een spannende game-ervaring, maar zorgt ook voor gedragsverandering door de juiste mix van game-elementen”, zegt Ernst Bouwman, directeur van Infosequre. “Dankzij het bijna filmische verhaal wanen spelers zich de hoofdrolspeler in een virtuele wereld vol digitale dreigingen. Omdat het spel spannend is om te spelen, wordt het onderwerp ‘cyberbewustzijn’ op een leuke manier onder de aandacht gebracht. Bovendien zorgt de actieve rol van de gebruiker ervoor dat de intrinsieke motivatie wordt beïnvloed, wat de betrokkenheid bij informatieveilig werken vergroot. ”

READ  Mitra Member App gelanceerd - National Excellence Guide

Het spel is nu te boeken via de Infosequre-website. De app is vanaf 21 oktober te downloaden via de App Store en Google Play.

More from Madison Garrett
Xbox: waarom je deze gratis games moet downloaden voordat je Gold gaat spelen
Microsoft maakt zijn plannen voor de Gouden Spelen in juli 2021 tussen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *