Red Dead Online voegt binnenkort mogelijk een belangrijk RDR1-personage toe

Red Dead Redemption 2 online op PS4, Xbox One, pc en Google Stadia kan binnenkort een RDR1 karakter, of dat is tenminste wat een nieuw datamining-lek suggereert. Meer specifiek zijn er nu bestanden voor Red Dead Online – vermoedelijk toegevoegd tijdens een recente update – die Seth toevoegt van RDR1 naar het spel. Er zijn niet alleen bestanden die verwijzen naar het personage, maar Rockstar Games heeft Seth al in de game gemaakt.

Op het moment van publicatie is het onduidelijk of dit inhoud of toekomstige inhoud is, vandaar dat de titel zegt “kan worden toegevoegd”. Het is vermoedelijk het laatste, maar op dit moment is er geen definitieve manier om dit te weten. Wat we wel weten, is dat er ook 47 verschillende stukjes dialoog aan het spel zijn toegevoegd, waarvan sommige verwijzen naar een missie waarbij het personage betrokken is.

Hieronder kunt u het bewijs zelf bekijken, met dank aan VideoTech:

Voor degenen die het niet weten: Seth is Seth Briars, een hoofdpersoon in de eerste Red Dead Redemption, evenals de DLC, Ondode nachtmerrie. Zoals je kunt zien in het personagemodel hierboven, ziet Seth er jonger uit, en dit komt omdat RDR2 is eigenlijk een prequel, geen vervolg.

Neem nu natuurlijk alles hier met een korreltje zout. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Seth aan het spel is toegevoegd, is het onduidelijk hoe hij is toegevoegd. Verder, als het teken wordt toegevoegd aan Red Dead Online op een zinvolle manier, wie weet wanneer het zal gebeuren.

Red Dead Online is gratis beschikbaar voor iedereen die het weet Red Dead Redemption 2 op PS4, Xbox One, pc of Google Stadia.

Voor meer nieuws, geruchten, lekken en elk ander soort berichtgeving over de serie, klik hier of kijk op de relevante links hieronder:

Openbaarmaking: ComicBook is eigendom van CBS Interactive, een divisie van ViacomCBS.

READ  The Elder Scrolls V: Skyrim komt naar Xbox Game Pass voor Android, samen met zes andere titels | Lidwoord
Written By
More from Max Mcgee

Bereid je voor op HALO INFINITE met wat dubbele XP van Monster Energy Drinks – GameTyrant

Kort voordat Halo oneindig helaas vertraagd was, hadden mensen Monster energy drinks...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *