Red Dead Redemption 2-update: is Rockstar van plan om de grote PS5 en Xbox Series X te upgraden? | Spellen | vermaak

GTA 5 Online krijgt mogelijk de volledige behandeling voor de PS5- en Xbox Series X-upgrade in 2021, maar dat betekent niet dat er niets was gepland voor Red Dead Redemption 2.

Rockstar Games houdt de zaken voorlopig dicht bij de hand, hoewel ze een release van de volgende generatie van Grand Theft Auto 5 hebben bevestigd, evenals een stand-alone release voor GTA Online.

Deze zullen in de tweede helft van 2021 worden gelanceerd en er zijn enkele interessante dingen opgemerkt met betrekking tot dit project door datamining.

Van wat tot nu toe is gevonden, kan de PS5- en Xbox Series X-versie van GTA 5 worden gebouwd met de RAGE-engine van Rockstar, dezelfde engine die wordt gebruikt in Red Dead Redemption 2.

Er is een bericht van TezFunz, een bekend Rockstar-lek, dat haar moest delen over de nieuwste release van GTA 5, om online gamers te vertellen:

“Een gebruiker heeft de nieuwe structuren ontdekt die zijn toegevoegd met de recente update met betrekking tot de zelfstandige versie en een daarvan is” rage :: fwuiMessageBase “, die afkomstig is van de RAGE-versie van RDR2, dus het lijkt in overeenstemming te zijn met @ Spider-Vice & uNi verklaarden dat de verbeterde versie waarschijnlijk RDR2’s versie gebruikt RAGE. De gebruikersinterface kan echter de basis RDR2-code gebruiken, terwijl de rest hetzelfde blijft. “

Rockstar zei niets over wat ze gebruikten om de nieuwe versie van GTA 5 voor de PS5 en Xbox Series X te bouwen, en vertelde spelers toen ze hun plannen aankondigden:

Nieuwe generatie versies van GTAV zullen een reeks technische verbeteringen, visuele verbeteringen en prestatieverbeteringen bevatten om optimaal te profiteren van de nieuwste hardware, waardoor de game mooier en responsiever wordt dan ooit tevoren.

READ  De beste Black Friday 2020-gamingdeals bij Walmart

En voor de enorme en levendige gemeenschap van online spelers van Grand Theft Auto Online over de hele wereld, gaat de reis door de gedeelde en steeds evoluerende wereld van GTA Online door naar de volgende generatie met meer nieuwe updates, waaronder exclusieve bonus GTA Online-inhoud voor nieuwe consoles en pc.

Er komt ook een nieuwe stand-alone release van GTA Online in de tweede helft van 2021, die de eerste drie maanden exclusief voor PlayStation 5-spelers gratis beschikbaar zal zijn.

“Bovendien ontvangen alle PlayStation Plus-leden op PlayStation 4 elke maand 1.000.000 GTA (binnen 72 uur na het inloggen op hun Maze Bank-account gestort) tijdens het spelen van GTA Online tot de lancering van GTA Online op PlayStation 5.”

Andere data-experts hebben ook het nieuws gedeeld over wat er zou kunnen komen na Red Dead Online.

Er is sprake van dat Rockstar bankovervallen aan het spel toevoegt, wat op de lange termijn heel logisch zal zijn.

Hoewel GTA Online Heists veel moeite doet om te bouwen, is het de meest populaire teammissie in multiplayer geworden.

Het introduceren van zoiets als dit is misschien erg populair op Red Dead Online, en het kan sommige mensen weer online brengen.

Guarma Island kan ook terugkeren als onderdeel van de Red Dead Online-update voor PS4, Xbox One, pc en Google Stadia.

Het is vermeldenswaard dat Rockstar Games geen plannen heeft gedeeld met betrekking tot wat er gaat komen voor de volgende RDR2, maar er kunnen er de komende maanden meer worden gedeeld.

Written By
More from Vanessa Hale

‘Katamari Damacy Reroll’ Hits PS4, Xbox One van Bandai Namco in november

BELANGRIJKSTE PUNTEN Xbox One- en PlayStation 4-gamers zullen waarschijnlijk aangenaam verrast zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *