Red Dead Redemption 2 voor Xbox is nu $ 27 – bijna de laagste prijs ooit

Rockstar Games

Misschien ken je Red Dead Redemption 2 als een van de beste games van 2018 – een meeslepend avontuur in de open wereld dat een duizelingwekkende hoeveelheid gameplay, emotionele verhalen en verbluffende beelden biedt. Als je het spel hebt gemist terwijl het in het verleden in de uitverkoop was, heb je geluk, want het is momenteel dicht bij de laagste prijs ooit. Newegg verkoopt Red Dead Redemption 2 voor Xbox voor $ 27. Dat levert je een code op voor de digitale download.

Je zult het heel moeilijk hebben om die prijs te verslaan. Het ligt binnen een dollar of twee van de laagste Black Friday-prijs die we vorig jaar hebben gevonden. En vergelijk dat met de huidige prijs van $ 60 bij retailers zoals Target. Maar probeer het niet eens bij Amazon, waar de game al een tijdje niet beschikbaar is.

Het is moeilijk om Red Dead Redemption 2 te beschrijven zonder te gutsen; onze vrienden bij Gamespot heeft Red Dead Redemption 2 beoordeeld een 9, en noemt het “een emotioneel, tot nadenken stemmend verhaal op zich, en het is een wereld die moeilijk te verlaten is als het klaar is.” Hier bij CNET, zei recensent Jeff Bakalar: “Red Dead Redemption 2 heeft ongetwijfeld de lat hoger gelegd voor verhalende open-world games en zal waarschijnlijk een blijvende impact hebben op hoe ze in de toekomst worden gemaakt. Het verlegt de grenzen van wat we begrijpen dat mogelijk is in een videogame. “

Het is echt een spel dat je moet ervaren, dus dit is een goed moment om een ​​exemplaar te bemachtigen voor de prijs van een dinerbezorging bij Doordash.


Het deal-team van CNET speurt het web af voor geweldige deals voor technische producten en nog veel meer. Vind meer geweldige aankopen op de CNET Deals-pagina en bekijk onze CNET Coupons-pagina voor de nieuwste promotiecodes van Beste koop, Walmart, Amazon en meer. Vragen over de Cheapskate-blog? Vind de antwoorden op onze FAQ pagina.

READ  De prestaties van PUBG zijn 'extreem soepel en stabiel' op Xbox Series X | S
Written By
More from Max Mcgee

AMC Games en Thunkd lanceren The Magnificent Trufflepigs op 3 juni voor pc

Het verhalende spel van de metaaldetector wordt later deze zomer op de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *