Red Sox vs Astros Resultaat: Live ALCS Game 5-updates, Channel Like Boston, Houston Find Series-functie

Het perfecte Framber Valdez-uitje eindigde met een scherp nummer van Raphael Devers. Valdez raakte daarna meteen J.D. Martinez in de voet. Het was de eerste kans van welke aard dan ook voor de Red Sox, maar Valdez zorgde ervoor dat Hunter Renfroe in een dubbelspel sloeg voordat Alex Verdugo scherp aanviel. Valdes toonde de bal op de grond te kunnen houden en dat bleek belangrijk in de vijfde game. We hebben onze tweede wedstrijd met een laag doel op rij, wat zeer verrassend is gezien deze twee teams.

Valdez met vijf: 54 worpen (37 slagen), 38 duiken, 15 curlingballen, een kleermaker met vier snaren, vier schommels en fouten, vier Ks.

Nick Grok: Het is merkwaardig of Valdez haperde vanwege een onnodige vertraging voor de vijfde wedstrijd, toen de staf van de scheidsrechter zich verzamelde om iets te signaleren, te fluisteren en te bespreken. Was er maar een manier om met de fans te communiceren over wat er tijdens de wedstrijd gebeurt. Dat is bijvoorbeeld een versterker die hun geluiden kan doorgeven aan fans in de tuin en thuis op tv. Ik spuug hier gewoon in, maar misschien een soort van, laten we het een “kleine telefoon” noemen die ons kan laten horen wat ze zeggen, zodat we weten wat er aan de hand is. Hoe dan ook, als Valdez hapert vanwege de vertraging, bewijst hij zichzelf en wist hij elke dreiging van de Red Sox uit.

More from Madison Garrett
Maak uw eigen QR-codes van webpagina’s met Chrome voor Android
QR-codes leiden u gemakkelijk naar een specifieke link op elke telefoon. Laat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *