Regisseur van Bayonetta 3 legt de nieuwe demonische Kaiju-vaardigheid van de game uit

Na het onthullen van de gameplay voor Bayonetta 3 in de nieuwste Nintendo Direct, dook regisseur Yusuke Miyata wat dieper in een van de nieuw debuteerde trailer-mechanica, genaamd Demon Slave.

De nieuwe vaardigheid, die na ongeveer tweeënhalve minuut in de onderstaande video te zien is, stelt spelers in staat demonen te besturen en Kaiju-achtige gevechten aan te gaan die waarschijnlijk een belangrijke rol zullen spelen in het vechtspel.

“In tegenstelling tot Climax Summons van eerdere games die automatisch vijanden verslaan en terugkeren naar Inferno, stelt dit mechanisme spelers in staat demonen te besturen tijdens het spelen en een reeks intuïtieve acties te activeren”, zegt Miyata.

“De vaardigheden van elke demon zijn anders en de soorten vaardigheden die in een bepaalde situatie nuttig zijn, kunnen op elk moment veranderen. Hoeveel zijn er precies? Wat kun je nog meer doen? Nou, er is veel dat ik je wil vertellen, maar ik moet hier voorlopig stoppen. Er is echter veel informatie verborgen in de trailer waar ik niet ben geweest, dus overweeg om het opnieuw te bekijken tot de volgende aankondiging.”

Tijdens de trailer stelt de nieuwe vaardigheid Bayonetta in staat om verschillende monsters te besturen die ze gebruikt om de Kaiju-oppositie uit te schakelen. Bayonetta kan worden gezien met behulp van de Demon Slave-monteur in een aantal verschillende gebieden in het spel, waaronder een hevig gevecht met een enorme spin. Afspeelwaarschuwing, dit gebeurt rond de drie minuten van de clip hierboven.

In de rest van de trailer kregen fans een glimp te zien van de aankomende gevechtszones van Bayonetta 3, waaronder een lege metro en een enorme vechtscène door afbrokkelende wolkenkrabbers. Het laatste shot van de trailer gaf fans ook een voorproefje van een personage waarvan sommigen denken dat het Virgil uit Devil May Cry is. Met speculaties over het trans-patroon, is het zeker moeilijk om de gelijkenis van het personage met demon-mens-hybride DMC’s te negeren.

READ  GTA GeoGuesser is GeoGuesser voor mensen die niet vaak uitgaan

Bayonetta 3 staat gepland voor release op de Nintendo Switch in 2022. Bekijk voor meer informatie over de Nintendo Direct van gisteravond het volledige overzicht van alles wat tijdens het evenement is aangekondigd.

Jared Moore is een freelance schrijver voor IGN. je kunt het volgen Twitter.

More from Madison Garrett

Splitgate cross beta is zo populair dat ontwikkelaars het offline moesten halen

“Portal Meets Halo” FPS is gratis om te spelen Splitjet Het is...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *